Kuhinjica

Pravo je vreme za "ajvar gibanicu"

Ovaj izuzetno ukusan i tradicionalan recept , aktuelan je tokom pripreme ajvara, ali i tokom cele jeseni i zime, jer je gibanica omiljeno jelo kod svih generacija, a ova pikantna varijanta  je pravi izbor.

Dolazi vreme slava: Ovako se pravi slavski kolač

Mešenje slavskog kolača u kući je lep porodični čin i vrlo lepa uspomena za decu koja će, gledajući svoju majku kako ga mesi, to preneti docnije i u svoju kuću. Mlade devojke treba da i u ovom poslu odmenjuju svoju majku, kako bi još zarana stekle iskustvo u tome.

Saveti za duži vek namirnica u kuhinji

Jedan od najvećih neprijatelja svežine namirnica je vlaga! Pročitajte kako da se izborite protiv nje u frižideru ili u ostavi.

ZA DECU: Domaće bombone protiv kašlja

Svi roditelji znaju koliko je ponekad teško privoleti dete da popije tabletu ili sirup. Ali bombone – sa zadovoljstvom. Nijedno dete ne odbija slatko. Pripremiti takve bombone uopšte nije teško.

OBAVEZNO PROBAJTE: Zapečeni hleb sa lukom i sirom

Obavezno probajte ovaj recept jer će vas prijatno iznenaditi rezultat i ukus koji ćete dobiti od običnih, jednostavnih namirnica. Miris luka pomešan sa sirom i puterom je fantastičan! I veoma je zgodno poslužiti takav hleb – svako može da „otkine“ sebi krišku.

Pasta akademika Amosova za snagu i vitalnost organizma (RECEPT)

Pasta ruskog akademika Amosova je prava vitaminsko-mineralna bomba. Ova mešavina je pravo skladište vitamina i mikroelemenata. Akademik Amosov  je preporučivao postoperativim pacijentima ovu zdravu mešavinu za brz oporavak organizma. Izuzetno je korisna i za zdrave ljude.

ZDRAVA PAŠTETA OD PASULJA

Osim s hlebom ili krekerima, brzi namaz od pasulja možete poslužiti i na komadima povrća - paprikama, kriškama paradajza, na listovima salate...

Page 15 of 24