Kuhinjica

Šnenokle po receptu naših baka

U ovo moderno doba, kada se spremaju razni kolači sa mnoštvo noviteta, šnenokle su nešto što je palo u zaborav.

Krompir pire sa belim lukom

Krompir pire sa belim lukom je odličan prilog uz sve vrste mesa.

Jedete otpad ili znate kako da odaberete meso u prodavnici?

Sveže meso možete prepoznati po crveno ljubičastoj ili crvenoj boji, a smeđi i sivi tonovi će vam ukazivati na nešto duže stajanje mesa u prodavnici.

Vitaminske ćufte

Jednostavan recept, za ukusne vitaminske ćufte.

Kratki saveti za kuhinju: Kolači

Dajemo vam nekoliko kratkih saveta, kako da lakše izadjete na kraj sa "nevoljama" u kuhinji, a tiču se kolača.

Ovako se sprema slavsko žito

Mada izgleda jednostavno spremati žito, to ipak nije tako laka stvar.

Pravo je vreme za "ajvar gibanicu"

Ovaj izuzetno ukusan i tradicionalan recept , aktuelan je tokom pripreme ajvara, ali i tokom cele jeseni i zime, jer je gibanica omiljeno jelo kod svih generacija, a ova pikantna varijanta  je pravi izbor.

Page 17 of 26