Komentar

Muškarci ženama zameraju što gunđaju i što ne umeju da od svakog dana naprave SPEKTAKL. Mirjana Bobić Mojsilović pita: A umeju li to oni sami?

"Muška azbuka" je roman u kome je glavni junak savremeni muškarac. Ova priča govori o zamkama civilizacije čije su žrtve oni koji imaju dušu.

Da li je u pitanju idealizacija prošlosti ili ste zaista rođeni u pogrešnom vremenu?

Da li ste ikada pomislili kako ovo vreme nije za vas i da bi sve bilo mnogo bolje da ste se rodili koju deceniju ili vek ranije? Mislite li da su ljudi tada bili baš onakvi kakvi bi trebalo, cenile su se prave vrednosti, muzika je bila bolja i, uopšte, život nije bio ovako težak?

10 stvari koje zna samo neudata žena u srednjim godinama

Kako to da nećeš sa njim da izađeš, pa nije on toliko loš! Pa ako ćeš sama da nađeš nekoga, što ga do sada nisi našla

Medicinske sestre rade težak i odgovoran posao: “Njihova djeca mogu imati mamu tek poslije noćne smjene i dežurstva”

"Svoj stres ne pričaju nikome. Kupe u prsi. Znate koliko ih je u Sinju umrlo mlađe od 60 godina? Desetine. Kad pogriješe tad svi bruje i uvijek po njima. I zato, ne dirajte mi njih!", reči su sinjskog profesora, Marka Buratovića.

Životne krize - ženske i muške

Tridesete su često tačka za „bilans uspeha” dotadašnjeg života, a pritisak najbližih da do tada devojka mora da se uda može voditi ka nepromišljenom izboru muža. Muškarci o prekretnicama razmišljaju u četrdesetim.

VEDRANA RUDAN: DIJETE SA KARAKTEROM

Kraj je školske godine. Unuk Krešo jučer mi je rekao da je njegova učiteljica “krava”.

Page 1 of 30