Komentar

Kristijan je srpski pedijatar u Berlinu: „Odahnuo sam od zagušljivih soba, sujete i kompleksa“

„Odahnuo sam od zagušljivih soba za pušenje preko puta operacionih sala, od bureka za doručak svako jutro, od sujete i kompleksa, a najviše od ponižavajućeg volontiranja, kada sam iz Srbije konačno za stalno otišao u Nemačku", priča za portal „Nova“ mladi lekar Kristijan Bošković.

OVO VAM NIKO NEĆE REĆI O GUBITKU RODITELJA U 20-IM GODINAMA: Imala sam 23 kad je moj otac umro, evo kroz šta sam prošla

Šta ako rano izgubimo roditelje? Pitanje o kojem malo ko govori. Emili O’Brien, otkrila je kroz šta je ona prošla kad je izgubila oca.

PROROČKE REČI OCA ARSENIJA SA OSTROGA: "Evo zašto su nam ludnice sve punije, a deca površna i nevaspitana"

Otac Arsenije Jovanović, monah Srpske pravoslavne crkve je pre par godina dao intervju koji sada možemo slobodno okarakterisati kao proročki. Evo šta je rekao o našoj omladini.

HOLANĐANKA POSTIDELA SRBE: Jedan status izazvao buru komentara – neki misle da nije daleko od ISTINE!

Da su Srbi lenji, primetila je i jedna Holanđanka, šokirana stanjem u zemlji, kojoj je Bog dao sve, i narodom koji to ne ume da iskoristi.

Mirjana Bobić-Mojsilović: Sramota je da žena, koja je bila SIMBOL BEOGRADA, bude sahranjena maltene kao opštinsko dete

U društvu spektakla u kome je sve podređeno rejtingu, količini prostora zauzetog na naslovnim stranama i mogućoj dobiti s tim u vezi, nažalost, značaj svačijeg života podleže toj jezivoj i neumoljivoj utakmici koja meri specifičnu težinu čoveka.

"10 GODINA SAM SA ŽENOM RADIO PREKO I SLAO PARE MOJIMA" Onda su počeli da traže još, za kuću! Znate gde smo spavali kad smo došli?

Nema gastarbajtera iz Srbije koji verovatno nema sličnu priču ili rodbinu koja stalno traži još jer on ima i šta je njemu 100-200 evra mesečno da pošalje - ništa.

Page 1 of 77