Kuhinjica

Sve zavisi od vrste: Znate li koliko dugo meso može da stoji u zamrzivaču?

Kada stavljate bilo koju hranu u zamrzivač, uvek je pametno da preko kese stavite nalepnicu na kojoj ćete napisati datum zamrzavanja. A kada je reč o tome koliko dugo je bezbedno meso držati zamrznuto, pa ga nakon toga jesti, evo detalja.

Stručnjaci upozoravaju: Ako ovako podgrevate pirinač, rizikujete da se otrujete

Možda vam se čini da pirinač možete dosta dugo da čuvate u frižideru, da ne spada u "rizične namirnice" poput spanaća i mlevenog mesa. Ali nije tako.

Gotove za pola sata: Napravite rolnice sa sirom i slaninom!

Hoćete da spremite nešto brzo, a ukusno? Treba vam hrana da je ponesete na posao ili fakultet, ali nemate dovoljno vremena za spremanje...

Pravo savršenstvo: Napravite kiflice sa orasima, po receptu naših baka

Da li postoji osoba koju odmah ne očara miris sveže pečenih, domaćih kiflica?

Jednostavna, ukusna i puna čokolade - morate probati

Prepišite recept za čokoladnu tortu od samo 6 sastojaka. Ovo je savršeno čudo ukusa koje će vas raspametiti!

Recept za najbolje testo koje ste ikada probali

Ovo testo se čuva u plastičnoj kesi, a može da naraste toliko da izađe iz nje, pa ako se to dogodi prepolovite testo i prebacite jedan deo u drugu kesu.

Cunami torta potpuno je zaludela poslastičare amatere i domaćice širom sveta, evo i zašto

Iako je u osnovi klasična torta s biskvitom i kremom, ipak, fora je u dodatku na kraju. Dovoljno je pogledati jedan snimak na Instagramu i videti zašto je cunami trenutno najpopularniji slatkiš, a i zašto se tako zove.

Page 10 of 40