Vesti

Humane Nišlije Džedaji pomažu deci bez roditelja

Ko su ljubitelji Ratova zvezda koji organizuju kamp za decu bez roditelja? U dalekoj galaksiji, na jugu Srbije, u Nišu, sila se probudila. Iako ih prema aktuelnim dešavanjima u serijalu Ratovi zvezda gotovo i nema, Nišlije džedaji se već nekoliko godina uspešno okupljaju u ovom gradu.

Bivša menadžerka Tošeta Proeskog od belopalanačkog kraja pravi srpsku Provansu i POKLANJA KUĆE PORODICAMA KOJE BI DA RADE S NJOM

Više od 200 hektara zemlje u selu Tamnjanica kod Bele Palanke je pod lavandom, smiljem, ružama i borovnicom, a zasade i destileriju u kojoj se prave eterična ulja napravila je Ljiljana Petrović koja je pre 10 godina došla na ideju da oživi selo svog dede.

FaceApp - Još jedan primer da zabava sa sobom može doneti i ozbiljne probleme

Svi u Srbiji su poludeli za FaceApp aplikacijom, ali sa njom postoji ozbiljan problem

LEGENDA SRPSKOG FUDBALA ŠOKIRAO SVET! Siniša Mihajlović IMA LEUKEMIJU! (FOTO)

Proslavljeni srpski fudbaler i bivši selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović, šokirao je javnost u Evropi kada je rekao da podnosi ostavku na mestu trenera Bolonje, zbog kako se navodi bolesti.

Preminula Danka Novović, zlatni glas televizije! Za nju je čuveni Toma Zdravković napisao i otpevao pesmu "Danka"

Legendarna voditeljka Televizije Beograd Danka Novović preminula je u bolnici na Bežanijskoj kosi u 76. godini.

Od NAKNADA za struju, gas i gorivo građanima NOVA STOLARIJA, IZOLACIJA, FASADA...

Od naredne godine će i građani Srbije moći da zamene stare i dotrajale prozore ili da obnove fasade svojih kuća uz povoljnije kredite.

ELEKTRIČNI TROTINETI SU PREPLAVILI ZEMLJU! Srbi ne znaju koliko mogu DA BUDU OPASNI!

Iako je radna grupa krenula da radi na novom Zakonu o bezbednosti u saobraćaju do njegove primene ima dosta vremena. Do tada, ovo polje ostaje neregulisano.

Page 1 of 14