Aktuelno

DOKTOR PAVLOVIĆ NIJE JEDINI POMAGAO STUDENTA MILANA! Vesna Popov slala mu je 5 godina po 500 evra mesečno!

Vesna Popov koja živi u Austriji oglasila se na Fejsbuku povodom prašine koja se podigla oko priče studenta Milana Jevđića, navodeći da mu je ona slala 500 evra svakog meseca već pet godina, ali je i otkrila kako je saznala da je prevarena.

VEDRANA RUDAN: U OČEKIVANJU ŽIVOTA

Kad sam bila mlada pročitala sam da su najsretniji ljudi oni iznad šezdesete. Sigurno sam se podrugljivo nasmijala i mislila kako taj podatak neću zapamtiti, tko može bilo što pamtiti četrdeset godina? Nalazim se u grupi 60+. I nikad nisam bila sretnija.

VEDRANA RUDAN: NAKON TRIDESET GODINA BRAKA

Ležim na katu jer sam bolesna. On je u prizemlju.

On:”Jesi li budna?”

GORICA NEŠOVIĆ: Ljubavnica

Službena putovanja, nekada su bila veliki izazov. Daleko od kuće, daleko od očiju, sigurno i prilično bezbedno za "izlet" iz svakodnevne rutine. 

Vedrana Rudan: MODERNI DEČKI

Od moga sam Kreše očekivala da će s vremena na vrijeme prebiti neku djevojčicu za glavu nižu od sebe pa da ću mu onda ja održati predavanja o poštovanju slabijih, nemoćnih i ugroženih.

KAKO SMO PROSLAVU SLAVE ZAMENILI SLAVOM

Nekada davno, kao sasvim mlada domaćica verovala sam da se sve može stići. Oči kako otvorim hvatala sam se za brufen, najveći, jer trebalo je izdržati sve… 

MOMO KAPOR: HLEB U ĐUBRETU SLUTI NA ZLO

Vidim, na trotoaru kontejner za đubre. Nad njim nagnuta mlada žena u uflekanoj haljini, koja pamti i bolja vremena. Nešto gleda. Nekome nešto govori.

Mirjana Bobić Mojsilović: NASILJE

Vršnjačko nasilje o kome se ovih dana toliko piše, zbog jezivih snimaka devojaka koje zverski tuku svoju drugaricu, zapravo je i neka vrsta jezičke smicalice...

Page 1 of 59