U fokusu

Gazda Slobodan iz Trstenika ZABRANIO RAD NEDELJOM SVOJIM RADNICIMA: Gubim 2 miliona ali dolaziće mi vedri i odmorni!

Svedoci smo trulog kapitalizma, ja sam protiv toga. Imam troje dece, čekam četvrto i ne znam da li ću za nekoliko godina i dalje biti preduzetnik ili ću kod nekoga da budem radnik, kaže supergazda Slobodan.

Valentina iz Kragujevca zadivila Evropu i svet: Mladoj doktorki priznanje i iz Bele kuće

Valentina je dobitnica prestižne nagrade Evropskog udruženja radiologa, ali postigla je i još mnogo toga

Nina ima Daunov sindrom i doktori su njenim roditeljimarekli da je otpišu: Ona sada svima otkriva čarobni lek

Lek su mi davali ponekad na svaki sat, ponekad svakog minuta. I evo me, na četvrtoj godini fakulteta. Bez leka je zaista sve izgubljeno. Bez njega sam onemoćala. Lek aktivira onih 90 posto mozga koji nije iskorišćen, a pasivizira onih 10 odsto koji koriste ljudi – objašnjava Nina.

Silovao i ubio devojčicu (3), a Srbija mu po naredbi Evropskog suda plaća odštetu

Ostali smo u šoku, otvorenih usta, zgroženi, nemi i besni kada je 2005. godine trogodišnja Katarina Kaja Janković životom platila iživljavanje svoje majke Ana Filipović i njenog tadašnjeg dečka Mališe Jevtovića.

"SVAKOME JE NEKO DOŠAO, MENI NIKO NIJE MOGAO" Sudbina malog Aleksandra dirnuće svakoga: "Hteo sam da plačem, ali znam da me mama i seka vole, pa sam žurio da ozdravim i dođem kući"

"Svakome je neko došao, moja mama nije mogla. Znam da nije mogla, nema pare za kartu", reči su malog Aleksandra V. (11) čija je sudbina potresla Srbiju.

Page 1 of 46