Kuhinjica

Zdrav doručak: Kačamak od 3 vrste brašna gotov za 5 minuta

Ovo je recept za sve one koji nemaju mnogo vremena za doručak.

Energija u svakom zalogaju: Štangle od suvog voća

Ukoliko želite da napravite zdravu užinu ili desert, preporučujemo vam ovaj recept za energetske štangle.

Kulinarske tajne: Spasite zagorelu hranu

Ukoliko vam ručak zagori nema potrebe da očajavate i da uloženi trud propadne. Evo nekoliko načina da spasite zagorele specijalitete.

Neodoljiva čokoladna bomba: Bez jaja, mleka i putera i prljavih sudova

Moguće je napraviti i dobar desert i bez putera, pa čak i jaja i mleka. O, da! Mnogi skeptici su probali ovo čokoladno savršenstvo i prosto se oduševili ukusom.

Mlečni leopard hleb

Otkrivamo vam recept za verovarno najinteresantniji i najukusniji hleb koji ste ikada probali. Može se jesti sam, kao kolač uz mleko ili kafu, a sladokusci će ga rado premazati kremom.

Ovako se otkriva koliko su stara jaja – tačno u dan

I kod “industrijskih” jaja teško je oslanjati se na rok trajanja, a kod domaćih nemoguće.

Page 8 of 23