Kuhinjica

Lek koji se maže na hleb: DOMAĆI DŽEM OD NANE

Povoljno dejstvo na vaše zdravlje, interesantan izgled i fantastičan ukus učiniće da džem od nane postane vaš omiljeni namaz!

ŠAMPINJONI NA TRI NAČINA

Ukoliko vam je ponestalo ideja šta biste mogli da spremite za ručak, pogledajte šta vam predlažemo za danas...

Ovako se pravi osnovni preliv za salatu

Pored toga što salatama daju puniji i bolji ukus, i zdravi su.

Tri osnovna sosa

Ne treba vam veliko umeće za spremanje ovih osnovnih preliva, a oni će dati bolji ukus vašoj kuhinji.

Najbolje protiv vrućine: Koktel od lubenice

Ovaj koktel se pravi za nekoliko minuta, a idealan je za osveženje.

UKUS leta u vašim ustima: Napravite domaće BOUNTY čokoladice

Ukoliko ste ljubitelj kokosa, obavezno probajte ovaj recept...

Kako iskoristiti koru od pomorandze

Lekovita svojstva narandže nisu samo u njenom ukusnom plodu već i u kori. Predstavljamo vam samo neke od brojnih razloga zašto ne treba da bacate koru ovog voća.

Page 24 of 30