ZANJIŠI KUKOVIMA: Evo kako ĐUSKAJU horoskopski znaci!

Saznajte ko ima dve leve noge, a ko dominira podijumom.

Foto: wallcoo.net Foto: wallcoo.net

Ovan

Pripadnici ovog znaka su energični plesači koji se posle dve pesme oznoje kao da su trčali maraton. Prepoznatljiv znak im je podizanje i spuštanje ramena, kao da se čude, a izvijaju se na sve strane tako da ples izgleda humoristično. Na žestok ritam će svirati vazdušnu gitaru i mlatarati kosom, na elektro ili pop će skakutati, a najgore im idu sporije stvari jer ne znaju šta da rade sa rukama.

Bik

Pripadnici ovog znaka se dele u dve grupe - oni koji kao da imaju dve leve noge i oni s neverovatnim smislom za ritam. Ti drugi su vrlo senzualni plesači koji kao da izvode usporene pokrete, koji odlično izgledaju. Šta god da plešu izgledaju zavodljivo i privlačno. Na živce im idu oni koji se na podijumu guraju, pa ih suptilno "dočekaju" laktom u rebra. 

Blizanac

Pripadnici ovog znaka su po celom podijumu, nema gde ih nema. Oni trče, skaču, pucketaju prstima, dižu ruke, a pritom obavezno i pevaju iz sveg glasa. Oni stvarno uživaju u plesu, a pošto su pravi zabavljači i sve druge će naterati na ples, pa su omiljeni gosti na svadbama i zabavama.

Rak

Pripadnici ovog znaka imaju urođeni talent za ritam, pa poput Bikova izgledaju zavodljivo na podijumu. Ozbiljno se unesu u muziku, pa mogu zatvoriti oči i nestati u svom svetu. Čak i ako se glupiraju na podijumu, izgledaju nekako elegantno, ali njihova namera nije da se ističui, već jednostavno da uživaju. Zaštitni znak su im dva do tri svojstvena pokreta koja neprestano ponavljaju. 

Lav

Pripadnici ovog znaka vole se pokazivati, pa obožavaju pažnju koju im donosi ples. Tehnički, oni su energični i imaju sve dobre pokrete kao u akrobatskom plesu, ali im često nedostaje suptilnosti i takta. To nadoknađuju dramatičnošću, pa izvijaju bokove i ruke, i obavezno tresu zadnjicom. Naravno, uvek gledaju ko ih sve gleda i divi im se, a ako niko ne obraća pažnju na njih, odu u ćošak da se dure.

Devica

Pripadnici ovog znaka plešu školski, i u njihovim pokretima nema posebne kreativnosti. Bolje im ide samostalan ples nego onaj u dvoje, najčešće staju partneru po prstima i krive ga što je pogrešio ritam, piše 24sata.hr. Device su neumorne i mogu plesati satima, a najviše bi volele da savladaju komplikovane korake kojim bi zadivile druge.

Vage

Graciozne i elegantne, Vage su znak koji voli ples. Nažalost, ne ide im svima dobro, pa postoji veliki broj Vaga koje ni uz najbolji trud ne mogu savladati to umeće jer naprosto nemaju ritama. S druge strane, manji broj Vaga , i to najčešće oni koji su se od malih nogu bavili plesom, majstori su u njemu, mada preteruju s izvijanjima dok zavode nekoga.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka su u pravilu odlični plesači koji obožavaju da vode druge. Pod uticajem alkohola njihov ples postaje sve slobodniji, pa vas ne treba začuditi ako sa sebe u žaru pokreta počnu da odbacuju "nepotrebne" delove odeće. kreću se provokativno i izgledaju kao da vode ljubav sami sa sobom.

Strelac

Iako su često talentovani za sport, pripadnici ovog znaka najčešće i nisu neki plesači, jer ne mogu da se odluče da li da slede kreativnost ili neke zadane pokrete. Najčešće zato završe skakajući ili na koljenima. Oni među njima koji odlično plešu slobodno bi drugima mogli davati lekcije - savladavaju akrobacije i uvode pokrete koje drugi ne bi ni sanjali.

Jarac

Iako se u drugim stvarima kontrolišu, pripadnici ovog znaka u plesu otpuštaju sve kočnice. Problem je u tome što najčešće i nemaju previše ritma. Đuskaju energično, ali isto, bez obzira na žanr koji trenutno svira. Njihov plesni stil biće isti i uz Metaliku i uz Šabana Šaulića, što izgleda vrlo smešno. Ipak, njihova sreća dok plešu je toliko zarazna da im se ne može zameriti totalni nedostatak takta i ritma.

Vodolija

Vodolije se sa pravom mogu nazvati kraljevima plesnog podija. Društveni i opušteni, oni se odlično zafrkavaju i imitiraju razne stilove - od Moonwalka i robotskog plesa do uzimanja raznih životinja kao inspiraciju. Sviđaju im se i latino ritmovi - njihovi bokovi tad rade kao seks mašina. Ipak, problem su im ruke, sa kojima baš i ne znaju šta će, ali to vide samo oni, za sve druge su vrhunski plesači.

Riba

Pripadnici ovog znaka definitivno su najuvrnutiji ljudi na podijumu. Njihov ples je teško definisati, a mogu ličiti na Mister Bina koji nešto izučava. S njima se možete dobro nasmejati, a najbolje se osećaju u romantičnom sentišu s voljenim partnerom, tada izgledaju kao da lebde. 

Izvor: srbijadanas.com