Vaš bioritamski broj: Kako će vam dolaziti novac i uspeh

 

Bioritamski broj je broj koji dobijemo sabiranjem brojeva koji čine vaš datum rođenja, bez godine rođenja. Ovaj broj pokazuje koje ćete sve prilike za napredovanje imati u životu i kakav tok novca vas očekuje. Takođe, iz tog broja se mogu saznati i koji su vaši talenti i područja života u kojima ćete imati najviše uspeha.

Foto: www.altertv.org Foto: www.altertv.org

 

 

Bioritamski broj dobija se sabiranjem svih brojeva dana i mjeseca rođenja, a broj koji se dobije kao rezultat treba daljim sabiranjem treba svesti na jednu cifru.

Evo primera kako ćete izračunati bioritamski broj:

Ako ste rođeni recimo 14. avgusta vaš bioritamski broj je 1 +4 + 8 = 13, a to je 1 +3 = 4. Dakle bioritamski broj je 4.

1-4

Jedinice

Većina vas srećna je što se novca tiče. Imate izražen potrošački mentalitet i razmetljivost, ali ne vidite to. Liepo je videti vaš entuzijazam za zaradu i potrošnju. Bez obzira na okruženje nećete imati puno ušteđenog novca. Međutim, nema šanse da ubedite okruženje da niste bogati, ne veruju vam. Nemojte igrati igre na sreću, možete izgubiti. Ne uzimajte u ruke tuđi novac i ne radite s njim jer možete da napravite veliki propust. Lep uspjeh vam stoji od ugovora koji su vezani za direktnu zaradu i dobitak. Pratite literaruru i finansijski se obrazujte, jer na taj način budite u sebi potencijal za fine novčane tokove.

Dvojke

Imate letargičnu psiho-fizičku konstituciju, niti volite niti podnosite težak umni i fizički rad. Nemate živce da se nosite sa stresom koji je povezan s novcem i gužvom, uopšte sa ubrzanim, ludim tempom života. Zbog povlačenja i nedostatka rizikovanja i hrabrosti, novac slabije pritiče. Lek je u bavljenju umetnošću, odnosno unovčavanjem vaše mašte. Svaka vrsta maštovite umetnosti, koja dolazi iz vašeg srca, može tokom čitavog života doneti lepu zaradu, bez mnogo muke i fizičkog napora. Ne ulazite u poslovna partnerstva jer vam to ne leži. Novac možete zarađivati od knjigovodstvenih poslova, statističkih istraživanja, analiza istraživanja o hrani, metodama distribucije proizvoda … Najmanje ćete se umarati ako radite dva paralelna posla, koristeći veliku kreativnost, za svoju dodatnu zaradu.

Trojke

Srećna ste osoba po pitanju novca. Većina ga ima dosta, taman toliko da ostvari sve svoje potrebe i želje. Ako budete ambiciozni, stećićete priliku za zauzimanje vrlo visokih položaja koji donose dosta novca. Mnogi od vas su rođene vođe, ali nažalost, toga uopšte nisu svesni. Međutim, ako je vaš smisao za vođu dobro razvijen, to je uvek vodeća pozicija. Dobar ste vođa koji nije mnogo napadan, a pritom ima mnogo entuzijazma, kako za sebe tako i za druge. Uz to vam slede i komfor i povlastice. Jedna od karakteristika vezana za trojke je da strašno brzo izlazite iz puberteta i siromaštva, kao i svi koji su neparan broj ili vatreni znak.

Četvorke

Obično ste vrlo situirani, međutim, kod vas postoji neka vrsta kašnjenja s novcem, a i problemi vezani s vašim poslovnim potezima. Uglavnom nećete imati gomile novca, osim ako niste genije. Međutim, uvek ćete ostavljati utisak imućnosti oko sebe. Posedujete razvijen potrošački mentalitet, većina od vas lako troši novac, a ako živite u zemlji s dobrim životnim standardom, imaćete lepu kuću. Pravi prosperitet sledi vam tek nakon 40. godine života. Do tada budite strpljivi i nemojte se mnogo nervirati ako nemate novca za svoju ekstravaganciju. Nikako ne forsirajte situacije, niti bilo šta radite na silu – kad su u pitanju novac i posao. Lek je u strpljenju.

5-9

Petice

Vaš broj je broj poslovnosti, putovanja, brzine, biznisa, novca. Vas očekuje veliko obilje; novčano i materijalno pa i veliko bogatstvo. Zbog lucidnosti, pameti i prodornosti, možete imati čitavu industriju, ili čitav lanac poslovanja. Za sve vaše aktivnosti, bićete izvanredno novčano nagrađeni.

Novac vam dolazi lako, ali drage moje petice, isto tako i odlazi. Šire posmatrano – imate veeeeliku sreću po pitanju novca, čak i ako ste prosjek, ali toga nekad niste svesni.

Šestice

Vi ste prilično zanimljiv broj, jer vas novac ne privlači, a još manje vas privlači njegovo gomilanje. Jedino do čega vam je stalo i za što vam treba novac jeste da zadovoljite svoje potrebe i ispunite sebi želje.

Vi novac trošite vrlo rado na ono što vas privlači. Volite da ga trošite na umetnost, iako vam to ne donosi dobrobit, osim uživanja. Novac u vašim rukama je zbog toga retkost. Da bi ste pokrenuli tokove novca, radite na svojoj snalažljivosti, trudite se da imate makar minimalnu udobnost, verujte u sreću i koristite priliku.

Sedmice

Kao i sve u vašem životu i ovde su brojne promjene po pitanju tokova novca i njegovog posedovanja. Te turbulencije vam smetaju da se do kraja ostvarite. Međutim, broj sedam je najmističniji broj od svih, pa može doneti novac ako vam je profesija mistična ili ste talentovani i u tom pravcu. U tom slučaju stećićete bogatstvo i komfor. Da bi ste ustalili tokove novca, razvijajte svoje talente, intuiciju i praktično je primjenjujte.

Osmice

Vi ste osobe kojima kasni sve u životu pa se to odnosi i na novac.

To znači da vam solidno i stabilno finansijsko stanje predstoji u kasnijem periodu života.Većina mora raditi puno i ništa ne pada s neba. Vrlo je važno da se klonite svega što nosi broj 8 u životu i finansijama, jer ćete biti još više usporeni. Najbolje je držati se broja 3, 5,7 u vezi novca.

Trenirajte sport u kojemu je osnova brzina. Po pitanju finansija ,ulažite u ideje.

Devetke

Za vas se slobodno može reći da imate sreće s novcem. U životu mate mnogo novca i više komfora nego većina prosečnih ljudi koji vas okružuju. To se posebno odnosi na one koji ulažu u svoju finansijsku kulturu. Volite da trošie novac na sebe. Tokom života ćete uživati materijalne udobnosti i luksuz. Ako pametno raspolažete novcem, možete živeti jako lepo.

Izvor: astrotarot.com.hr