KRALJEVSKI: Oženio se Endi Marej

Poznati škotski teniser Endi Mari stao je juče na ludi kamen, a inspiraciju za svadbeni dan pozajmio je, ni manje ni više, nego od kraljevskog para

KRALJEVSKI: Oženio se Endi Marej Foto: Printscreen

Britanski teniser Endi Marej venčao se u kiltu i s gajdama u rodnom gradu Danblejnu u Škotskoj s verenicom Kim Sirs. Mladence su na izlasku iz crkve pozdravili Marejevi obožavaoci.

Proslava je potom održana u Marejevom luksuznom hotelu u istom gradiću.

Britanski mediji su naveli da su zvanice zamoljene da ne donose poklone i da novac koji su pripremili za kupovinu poklona daju Fondu UN za decu (Unicef).

Endi Marej (27) i Kim Sirs u vezi su od 2005. godine. Marej je treći teniser sveta.

VENČANjE PO UZORU NA KRALjEVSKO

Poznati škotski teniser Endi Mari danas staje na ludi kamen, a inspiraciju za svadbeni dan pozajmio je, ni manje ni više, nego od kraljevskog para.

Venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton bilo je najluksuznije venčanje dvadeset prvog veka, pa nije ni čudno zašto su poznati teniser Endi i njegova verenica Kim Sirs ukrali nekoliko ideja od kraljevskog para.

Svadbena dekoracije sve više počinje da liči na kraljevsku, pa se u poslednjim danima pripreme usnimljeni organizatori venčanja koji su u katedralu gde će se par venčati, unosili drveće, baš kao što je bilo i na venčanju Vilijama i Kejt.

Drveće u katedrali prvi put je viđeno na kraljevskom venčanju 2011. gde je ukrašen ceo put kojim se kretala Kejt dok je hodala do oltara.

Kim Sirs i Endi Marej se venčavaju u ovim satima, a zabavljaće se u njegovom hotelu "Kromliks“ koji se nalazi blizu njegovog rodnog mesta Danblejna u Škotskoj.

(Family.rs)