DIRLJIV SUSRET TETKE I BEBE NA BEOGRADSKOM AERODROMU RAZNEŽIO JE MNOGE: Iza DIVNE scene krije se FANTASTIČNA priča (VIDEO)

Susret tetke i bebe zabeležen je kamerom. Emocije su preplavile video

Susret tetke i bebe, Foto: PrintScreen/ TikTok/ vasiljevicccs Susret tetke i bebe, Foto: PrintScreen/ TikTok/ vasiljevicccs

Susreti sa bližnjima koji žive "negde preko" istovremeno su i bolni i najlepši.

Upravo jedan takav snimljen je na beogradskom aerodromu i skoro da nema osobe koja ga je pogledala, a da je uspela da zadrži suze. Emotivni snimak prvog susreta tetke sa bebom koji kruži društvenim mrežama osvojio je mnoga srca.

  

Uz suze ove mlade tetke, sudeći po komentarima, mnogi su se rasplakali.

Naime, kako za Telegraf.rs kaže Sara Vasiljević, njena rođena sestra otišla je u Ameriku na studije. Ovaj snimak zabeležio je prvi susret njene bebe i sestre na aerodromu.

@vasiljevicccs prvi susret sa tetkom #firsttimemetting #auntie @ninaa26 ♬ Idu Dani - Song Iz Serijala "Ranjeni Orao" - Zeljko Joksimovic & Željko Joksimović

Onog trenutka kada je tetka ugledala bebicu umotanu u ćebence, više nije mogla da zadrži bujicu emocija. Njene suze i osmeh istovremeno raznežili su sve.

- Rođena sestra je otišla u Ameriku da studira, a ja sam se porodila pre dva meseca. Sada ju je prvi put videla - kaže Sara za Telegraf.rs.

 

- Ovo je prvi put da smo se odvojile na duži period, ona je toliko želela da ide u Ameriku, i bila je pred potpisivanje ugovora kada sam saznala da sam trudna, rekla je da se jedino zbog toga sada premišlja da li da ide.. Mi smo njoj rekli da ne možemo da dođemo na aerodrom i čekamo je, zbog bebe, međutim iznenadili smo je, a dok sam je čekala lupalo mi je srce kao da treba prvi put da je vidim, kada sam videla njenu reakciju na bebu, kada ju je uzela u ruke osećaj je neopisiv, nedostajala mi je mnogo. 

Ovaj emotivni susret pun emocije i suza radosnica raznežio je korisnike društvenih mreža pa su se i mnoge tetke prepoznale u Sarinoj sestri, opisujući ovu ljubav jednakom ljubavi između majke i deteta.

"Plačemo i mi tetka", glasio je jedan komentar.

"Biti tetka je nešto najlepše. Rasplakala si me", dodala je druga.

Izvor: EspresoTelegraf.rs/ Katarina Petrović)