ČOVEK JE NA ZEMLJI PRONAŠAO SIĆUŠNO STVORENJE, NIJE IMAO POJMA DA ĆE KADA PORASTE IZGLEDATI OVAKO (VIDEO)

Spasio mu je život...

Foto: Printscreen/Youtube Foto: Printscreen/Youtube

Čovjek je pronašao sićušno stvorenje na tlu i uzeo stvari u svoje ruke odnevši ga kući kako bi mu pokušao spasiti život.

On je pronašao malu bebu veličine njegovog palca na svom prilazu, i u početku nije bio siguran šta je to. Budući da su mu bili potrebni neki odgovori, uveo jz malenog momka unutra da ga zagrije i pristupio internetu da sprovede neko istraživanje.

 

Kada je saznao da je pronašao mladunče vjeverice, čovjek je saznao da bebe vjeverice s vremena na vreme ispadaju iz svog gnezda, a ponekad se majka vrati da ih zgrabi.

Da bi pokušao da ponovo spoji bebu i mamu, on je stavio vjevericu u plitku kutiju i čekao izdaleka da vidi hoće li je majka odvesti kući.

Majka je sišla i pregledala bebu u kutiji, ali je odlučila da ga je primi nazad. Tada čovjek nije vjerovao da će vjeverica preživjeti, ali je dao sve od sebe da to ostvari.

Hranio je vjeverice štrcaljkom svaka tri sata non-stop. Stara oko 30 dana, vjeverica je otvorila oči i počela da puzi. U ovom trenutku, znao je da će vjeverica preživjeti i dao joj je ime Bob.

Sa 13 sedmica, došlo je vrijeme da puste vjevericu, pa joj je čovjek kupio kuću za vjeverice. Iako Bob sada živi napolju, on i dalje dolazi u kuću kada to želi i trči do čovjeka kada ga on zove.

Video je pregledan skoro 5 miliona puta, a neki su komentarisali:

 

– Ovakve priče mi vraćaju vjeru u ljudsku dobrotu.
– Kakav poseban čovjek. Mali je imao sreće što ga je spasio. Oni su prijatelji do kraja života.
– Pozdravljam saosećanje i brigu ovog čoveka za ovu prelepu životinju.
– Ovo je tako dragocjeno, hvala vam što ste ga spasili.
– Kakva divna priča!! Hvala vam puno što ste Bobu pružili divan život. Ti si super!!

Da vidite dirljivu priču, kliknite na video ispod!

 

Izvor: Oaza znanja