Privucite novac: Svi pričaju o dnevnoj sobi, a ovaj "ćošak" zaboravljaju!

Feng šui smatra uglove veoma moćnim, u njima se zadržava energija odnosno či. Energija može biti jača, ili može biti slabija ili čak "stajaća", pa je na vama da je aktivirate uz primenu feng šui principa.

foto: pixabay.com foto: pixabay.com

Ako želite da privučete novac, već znate koji je najvažniji deo stana i šta bi sve u njega trebalo da stavite, ali ovaj deo verovatno zanemarujete jer niste znali da je važan, a jeste.

Stanite na vrata svog doma, kao da ulazite u njega. Ugao koji vidite pred sobom, koji je najbliži vratima i nalazi se dijagonalno od njih, je ugao na koji bi posebno trebalo da obratite pažnju. Najverovatnije pričamo o predsoblju pa najpre pripazite da ne pravite grešku zbog koje vam novac "beži" u toj prostoriji!

U ovaj ugao stavite nešto ljubičasto, ta boja moćno privlači izobilje, ili biljku u saksiji. Njen rast i napredak moćni su simboli za privlačenje novca, a pročitajte i koje biljke privlače novac.

Za kraj, ako je moguće, u taj ugao stavite nešto vezano za vodu, makar to bila i slika na zidu, ili kristal citrin, jedan od najmoćnijih kada su u pitanju kristali koji privlače novac.