"10 GODINA SAM SA ŽENOM RADIO PREKO I SLAO PARE MOJIMA" Onda su počeli da traže još, za kuću! Znate gde smo spavali kad smo došli?

Nema gastarbajtera iz Srbije koji verovatno nema sličnu priču ili rodbinu koja stalno traži još jer on ima i šta je njemu 100-200 evra mesečno da pošalje - ništa.

Sličnu priču ispričao je upravo jedan naš čovek koji je sa ženom radio u inostranstvu desetak godina ali se grdno razočarao kad je posle dužeg vremena došao u roditeljsku kuću.

 

"Deset godina sam radio u inostranstvu sa ženom i slao novac mojima. Za račune, hranu, lekove.. U nekom trenutku je majka počela da traži i za kuću, sve pod izgovorom da ćemo se vratiti pa da je srede za nas. Pa je onda ta potražnja vremenom rasla i rasla do te mere da se ja osećam kao roditelj mojim roditeljima...

gastarbajterFOTO: ISPOVESTI PRINTSCREEN

Sve što planiraju ja moram da pokrijem, ako to ne uradim majka bi mi uvek nabijala krivicu. Pa su tako kupili auto, išli na letovanje, mojoj sestri platili letovanje takođe. Da ne pričam koliko sam se samo svađao sa ženom oko toga.

gastarbajterFOTO: ISPOVESTI PRINTSCREEN

Posle deset godina konačno dobili papire i rešili da idemo kući. Znate gde smo spavali? U hotelu! Jer nema soba jedna u toj kući za nas gde možemo da prespavamo i moji ne vide gde je problem! U životu me neko tako nije ponizio! Evro jedan neće videti više od mene!", napisao je on na internetu i izazvao brojne reakcije.

 

gastarbajterFOTO: ISPOVESTI PRINTSCREENgastarbajterFOTO: ISPOVESTI PRINTSCREENgastarbajterFOTO: ISPOVESTI PRINTSCREENgastarbajterFOTO: ISPOVESTI PRINTSCREENgastarbajterFOTO: ISPOVESTI PRINTSCREENgastarbajterFOTO: ISPOVESTI PRINTSCREEN

Izvor: Kurir.rs/SĐP/Ispovesti