Zašto žene postaju privlačnije muškarcima nakon što rode dete: Evo kako se pravi muž ponaša nakon porođaja

Supruga svom mužu daje neprocenjiv poklon - porodicu. A muškarac joj je na tome večno zahvalan

Foto: jofrancesphotography.co.nz Foto: jofrancesphotography.co.nz

Iako uživaju u neverovatnoj sreći kada dobiju dete, mnoge žene bore se sa mišljenjem o svom telu nakon porođaja. Strije i nekoliko kilograma viška čine da osećaju kako su manje lepe i manje privlačne.

Ali, to nije ono što njihovi muževi misle. Zapravo, mnogi muškarci priznaju da su im žene nakon što su rodile dete postale mnogo privlačnije nego ranije. Evo i zašto!

 

Neverovatna snaga privlači kao magnet

Rađanje deteta je najnesebičniji čin koji žena može da izvede. To je ogromna emocionalna i fizička žrtva, a nakon rađanja, odgovornost žene postaje neizmerna. Ipak, one se ne žale i nekako uspevaju da svakog dana pronalaze sve više snage.

Postaju brižnije, strpljivije i ljubaznije

Iako beba zahteva pažnju 24 sata sedam dana u nedelji, one pronalaze vremena i za brigu o mužu. Uvek će stati uz svog muškarca, spremne da ga podrže u njegovim usponima i padovima.

Žene su sposobne za neverovatne stvari

Svaki muškarac koji je bio uz suprugu u trudnoći i na porođaju priznaje da je to potpuno nemoguć i neverovatan podvig. To je nešto što je iznad razumevanja i poimanja muškaraca, a ujedno i uslov za bezgraničnu ljubav i poštovanje.

Žene stvaraju bližu, intimniju vezu sa partnerom nakon porođaja

Beba menja sve, posebno vezu između roditelja. Ovo iskustvo produbljuje ljubav i stvara specijalnu vezu koja dodatno zbližava par.

Žene ostvaruju najveći san muškarca

Supruga svom mužu daje neprocenjiv poklon - porodicu. A muškarac joj je na tome večno zahvalan. 

Kakvo je vaše iskustvo? Da li se i koliko vaš muž promenio nakon što ste rodili dete? Podelite sa nama u komentarima!