Šta VAŠA frizura govori o vama: TEST 16 FRIZURA iznenađuje tačnošću

Naše navike toliko puno otkrivaju o nama. Uobičajena, svakodnevna frizura svakako nije iznimka u tome, ona itekako skriva dobre i loše strane vašeg karaktera, prenosi uspesnazena.com.

Foto: Atma.hr Foto: Atma.hr

Zapravo, baš kosa može dosta reći o svojim vlasnicima.

Pletenica, rep, punđa, puštena kosa – kako su sve ove frizure i osobine čovjeka međusobno povezane? Danas ćemo saznati tajnu veze između kose i karaktera njenog vlasnika.

Odaberite Vaš tip najčešći tip frizure i pogledajte ispod što ona govori o vama:

frizure-2

Analiza

1. Ti si, kao romantična osobnost, vrlo otvorena ka novim znanjima i iskustvima. Kod ljudi tražiš samo pozitivne strane, zato se, nažalost, često razočaraš u druge. Optimist u srcu, i čisti pozitivac – to je, sa sigurnošću, istina o tebi!

2. Ti si žena sigurna u sebe, koju nimalo ne zanima i ne povređuje nekompetentna kritika drugih. Nemaš potrebu za velikim brojem prijatelja, ali zato te u društvu smatraju najvjernijim prijateljem. Nemoj prestati ispunjavati svojom energijom druge!

3. Na prvi pogled se čini da si vrlo ponosna. Kako se može ponašati čovjek koji žuri ostvariti sve postavljene ciljeve, ignorirajući dosadne priče “ni o čemu”? Navikla si da sve postižeš sama, i pomoć drugih ti nije potrebna.

4. Za one koji te ne poznaju- ti si žena ratnik, a za tebi bliske ljude – meka i krotka. Uvijek si na strani iskrenosti i poštenja. Tebe ne može nitko prevariti.

5. Ti si kreativna osoba s bogatim unutarnjim svijetom. Dosadan posao nije za tebe: ti živiš umjetnošću i kreativnošću.

6. Ponekad ti smeta vlastita otvorenost, ali ti si jedna od onih osoba koje su uvijek spremne pružiti pomoć, čak i nepoznatima.

7. Ti si dobar slušatelj i promatrač. Pažljiva si kod svakog detalja, to je ono što ti pomaže da budeš vođa.

8. Mnogi misli da se mirnija osoba ne može pronaći, ali bolje da vas ne da pokušaju razljutiti. Neće im biti dobro! Jednostavno, takav pritisak oštroumnosti ne može svatko izdržati.

9. Dobro razvijena samodisciplina i samopouzdanje – to su tvoji aduti. Nisi od onih koji u početku misle, a poslije rade. Kod tebe je obrnuto. Sigurna si u sve što započneš.

10. Ti si kreativna osoba, intelektualac i esteta. Ne podnosiš neukus, i trudiš se da u svoje okruženje biraš ljude slične sebi.

11. Jesi li već primijetila da ti često plaču na ramenu? Smirena, odgojena, savjesna – pa, kako u tebe nemati povjerenje?

12. Ti si organizirana i neovisna, voliš da sve bude jasno i na svom mjestu. Voliš u svemu jednostavnost.

13. Ti si pravi prirodni optimist! Cijeniš svaki trenutak i nisi spremna potrošiti život u prazno. Nije te lako naljutiti, kako se, možda, drugima čini. Zapravo, tako jaka osobnost i ljudi poput tebe se ne sreću često.

 

14. Praktičnost – je tvoja glavna osobina. Tebe ne zanimaju tuđi životi, tračevi… Što će sve to čovjeku kao što si ti, ženi koja sigurno korača kroz život? 

15. Možda ti i voliš sanjariti i udubiti se u kreativnost i maštanje, ali to te ne sprječava da postižeš sve što je uneseno u popis “Želim napraviti”.

16. Ti si mirna, a ponekad, čak i hladnokrvna. Takav otporan i jak karakter može se samo poželjeti.

Pin It

Izvor: uspesnazena.com