Komentar

David Albahari: Vratimo nedelju

Šta se desilo s nedeljom? Juče sam je celog dana tražio i nigde nisam mogao da je nađem. Nekad je, sećam se, svaka nedelja bila praznik, oblačila se bela košulja i prale se uši i vrat. Nedeljom se išlo na porodične ručkove posle kojih su svi dremali, razbacani po stanu kao nasukani kitovi, i tek bi nas miris crne kafe budio iz te omamljenosti.

Mirjana Bobić Mojsilović: Ajvar, to vam je srpski kavijar

Paprike, paprike, paprike! Avgust, a iz otovorenih prozora širi se miris pečenih paprika, miris koji je govorio o kraju leta, ali i o porodici. O tome da je ima. Da svi sedimo zajedno za stolom. I da ćemo za koji dan praviti ajvar.

Minja Subota: Deci dugujemo novi Tobogan, a ne takmičenja gde ih žiri ocenjuje!

Minja Subota, koga pamtimo po emisiji na kojoj su odrastale generacije, poslednji „Tobogan“ snimio je pre više od 20 godina!

Dr Nebojša Lađević: Ko neće da se vakciniše, treba sam da snosi troškove lečenja, a to je 1.000 evra dnevno!

Ko neće da se vakciniše, treba sam da snosi troškove lečenja ako se razboli od koronavirusa.

Kum glumca Borisa Komnenića održao potresan govor na komemoraciji

Komemoracija Borisu Komneniću održana je danas u Narodnom pozorištu gde su se okupili članovi porodice i brojni prijatelji i kolege.

Da li će nam za letovanje u Grčkoj biti potrebni kovid pasoši?

Za odlazak na letovanje u Grčku, na Kipar i u ostale evropske zemlje, možda će biti neophodan kovid pasoš odnosno elektronska aplikacija koja će sadržati podatke o vakcinaciji ili PCR testu. Međutim, direktor agencije "Travelland" Miloš Jovović smatra da u svemu tome ima i naše krivice...

Doktor Ivan Stanković objasnio šta su dodaci ishrani i imamo li korist od njih

Ekspert Evropske agencije za bezbednost hrane (EFSA), Ivan Stanković, odgovorio je na sva naša pitanja.

Page 1 of 78