Komentar

VEDRANA RUDAN O TITULI BABE: “ROĐENJE UNUKA NIJE BILA MOJA IDEJA, NEKA SE SA NJIMA NATEŽU ONI KOJIMA SU SE ZALOMILI”

“Čas kad se taj klinac rodio nije bio “najsrećniji trenutak” u mom životu”, iskrena je Vedrana Rudan

"Komšije mi pomažu, samo nema mojih najmilijih" Branislav kaže da ga porodica ne posećuje i da im je bio dobar samo dok je DAVAO NOVAC I POMAGAO

Branislav Stanković je invalid. Teško bolestan, u poznim godinama je ostao bez noge. Međutim, njegove fizičke patnje nisu ništa u odnosu na ono što proživljava od strane svoje porodice.

MOĆNE REČI KANADSKOG NOVINARA DŽONSONA: Evo zašto je Novak najveći šampion ikada u svim sportovima

Kanađanin Kristofer Džonson je čovek izuzetno bogate biografije. On je muzičar, novinar, pisac, sportski i ratni fotograf višestruko nagrađivan za svoj rad. Poslednjih godina, Džonson je posvećen praćenju tenisa, a nakon pobede Novaka Đokovića u finalu Rolan Garosa, napisao je članak za specijalizovani Grand Slam Magazine koji će oduševiti svakoga ko je s naklonošću pratio karijeru srpskog asa.

MILICU JE MAJKA KAO BEBU OSTAVILA PORED KONTEJNERA, a 30 godina kasnije usledio je OBRT: "Kad sam uzela svoje dete u ruke, SHVATILA SAM"

A sve je počelo zime 1994. godine, kada je jedna beba u februaru mesecu pronađena kraj kontejnera ispred muzičke škole u Gnjilanu.

"Ili ću uživati ili neću dolaziti" Vladimir je otkrio ZAŠTO VIŠE NE POSEĆUJE ROĐENU SESTRU i njenu decu i ljudi su ŠOKIRANI

Na Tviteru u ovom trenutku bukti rasprava koja bi mogla da se svede na jedno pitanje - da li je gost svetinja ili se ipak više poštuje domaćinova želja?

Page 1 of 77