Ko je razbio vazu: Vaš odgovor na ovo pitanje otkriva puno o vašoj ličnosti

Dakle, ko je razbio vazu?

 Foto: themindsjournal.com Foto: themindsjournal.com

Dečak A

Dečak zaista izgleda kao da je razbio vazu, jasno je zašto vam je prvi sumnjivac. Oči su mu usmerene na pod i izgleda kao da oseća krivicu i kajanje zbog nečega što je učinio.

Njegov položaj je takođe različit od ostalih. Druga deca ga gledaju i izgleda kao da upućuju na krivca. Ali je li to dovoljno da shvatite šta se stvarno dogodilo? Možda je okrivljen za tuđu grešku?

Njegova braća i sestre su ga možda takođe naterali da poveruje da je to učinio?

 

Izbor ovog deteta otkriva da ste vrlo pažljiva osoba koja ne propušta ni najsitnije detalje, piše The Minds journal. Nije vas lako zavarati, jer uvek gledate druge i mentalno primećujete promene u njihovom ponašanju i govoru tela.

Odgovornost je vaša ključna karakteristika i odgovorni ste u svemu što odlučite da radite u životu. Sve vaše odluke su pažljivo promišljene i niste tip osobe koja će ući u nešto, a da ne razmisli dobro o tome.

Devojčica B

Devojčica B izgleda kao da je najstarije dete u porodici, možda čak dovoljno da se brine za svoju mlađu braću i sestre kad njihova mama radi. Njen pogled je usmeren na dete A.

Gleda ga kao da je on odgovoran za razbijanje vaze. Ali, istovremeno, njen je pogled takođe utešan i pun topline. Ona razume da je napravljena greška, ali ne donosi sud ni o kome.

Ovako i vi gledate na život, piše The minds journal. Vi razumete važnost razumevanja i opraštanja drugima i nikad nećete olako osuditi druge. Šta više, vi ste svesni svojih nedostataka, kao što ste i tuđih manjkavosti.

Kad god se susretnete s problemom, budi se vaša praktična i racionalna priroda i krećete ravno prema rešenju koje je najlogičnije. Tako ćete u nekom trenutku moći da ispunite gotovo sve svoje ciljeve.

Ako smatrate da je Dete B u ovom slučaju krivac, shvatili ste da su gore navedene osobine one koje posedujete i prihvatili ste ih.

 

Dečak C

Ovo dete nije vidljivo pozicionirano kao ostala deca, drži ruke u svojim džepovima i ima prilično čudnu i zastrašujuću auru.

Čini se da krivicu prebacuje na dete A, ali na način koji je lišen bilo kakvog morala ili pravednosti. Čini vam se kao da je verovatno krivac, jer ceo govor njegovog tela govori da je on krivac, ali zna da neće biti kriv, jer svi drugi misle da je krivo dete A.

Ako je vaš izbor krivca Dete C, zbog načina na koji se skriva iza ostalih, a izgleda da će presuda stvari biti u njegovu korist, rođeni ste kao vođa drugih, piše The Minds journal.

Stalo vam je do sreće onih koji vas okružuju, a vi ste osoba kojoj se drugi obraćaju kad im je potrebna pomoć kako bi ispravili stvari. Samouvereni ste i harizmatični, spremni ste da preuzmete inicijativu u svim situacijama.

Devojčica D

Mala devojčica u haljinici, drži se majčinih skuta i kao da se plaši krhotina vaze ili onoga što sledi zbog toga što je slomljena.

Osim mame, ona je jedina čije su oči fiksirane na slomljenu vazu. Svi drugi gledaju u dete A koje gleda u pod.

Vi mislite da je ona krivac jer ste videli da se skriva iza svoje mame i pomislili ste da se tako privila uz majku jer misli da će na taj način izbeći bes i moguće posledice.

Gledajući ovo kroz oči psihologa, to pokazuje da ste pametni i pouzdani. Sve čega se prihvatite biće uspešno privedeno kraju, piše The Minds journal.

Stvarno pokušavate da se poboljšate kao osoba i naporno radite kako biste uspeli. Lako verujete drugima i vaša povećana osetljivost pomaže vam da bolje razumete ljude. Drugi vas takođe smatraju jednostavnom osobom za razgovor, jer ih pažljivo slušate i znaju da ih nećete izneveriti ako ste im potrebni. Zbog toga ste nezaboravni svima koji vas upoznaju.