Karta koju odaberete reći će vam što će se dogoditi u vašem životu i što treba odmah da promenite!

Proricanje je praksa koja bez upotrebe postupaka temeljenih na razumu ili znanstvenom znanju nastoji predvidjeti buduće događaje ili otkriti skriveno znanje obično tumačenjem znakova, pomoću nadnaravnih moći, čarolije, tumačenja znakova prirode, uporabe karata (kao u ovom slučaju), itd.

Foto: zen-magazine.com Foto: zen-magazine.com

Tko među nama ne želi znati kakva ga sudbina čeka? Tko među nama ne želi znati što će se dogoditi u našem životu u bliskoj budućnosti i može li se to izbjeći ili iskoristiti za našu prednost.

Danas smo pripremili ovaj test, koji će vam reći sve vezano za vašu budućnost. Sve što trebate učiniti je odabrati onu kartu koja vas najviše privlači i zatim pročitati svoje predviđanje.

Prva karta


Ova karta simbolizira jedinstvo, a u velikoj arkani u tradicionalnim tarot kartama to je Visoki svećenik. U tarotu ovo je karta Jedinstva i ujedinjuje sva duhovna uvjerenja.

Ako ste odabrali ovu kartu, to znači da ćete u idućih nekoliko dana tražiti duhovne odgovore, ali se držite podalje od tradicionalnih vjerskih konvencija.

 

Trebate se povezati sa sobom i za to ćete morati koristiti molitvu kako biste pronašli svoj put ili nekoga, učitelja koji će vam pomoći da pronađete odgovore na svoja pitanja.

Važno je da vaše radnje budu u ravnoteži sa željama vašeg srca i da budete ljubazni ne samo prema drugima, već i prema sebi. Vi ste na početku procesa preobrazbe vaše duše i vašeg života.

Druga karta

Ovo je karta koja u tradicionalnim tarot kartama odgovara karti Sunce, koja je, jedna od najljepših karata u tarotu. Ova karta simbolizira doba ispunjenja, sreće, svjetla i optimizma.

Sve što želite, doći će u vaš život i ispunit će vas ljubavlju i pozitivnim stvarima.

 

Sunce predstavlja ljubav, prosperitet, zdravlje, ljepotu i uspjeh, a ako želite biti roditelj, imate sreće jer ova karta može najaviti i trudnoću.

To je karta koja donosi toliko dobrih stvari u vaš život, ali traži od vas da budete velikodušni i da dijelite i pomažete drugima, kako biste umnožili te blagoslove.

Treća karta

Ovo je karta novih početaka. U tarotu odgovara karti Sud/Novo doba. Ova karta najavljuje ponovno rađanje, zatvorit ćete stare cikluse i započeti nove cikluse.

Došlo je vrijeme kada ćete moći ostaviti iza sebe sve ono što ne ispunjava vaše srce. Vrijeme je za procjenu, učenje, rast, sazrijevanje.

 

Ostavit ćete iza sebe sve staro što vam više ne služi, započet ćete novi život pun novih velikih stvari koje će vam donijeti radost i sreću u vašem životu.

Ako ste usred pravnih pitanja, ona će biti riješeni; a ako želite biti roditelj, ovo pismo označava posvojenje (možda biste trebali razmotriti tu mogućnost).

Pripremila: Suzana Prnjak 

Uzvor: atma.hr