Bliznakinja spasila život svojoj sestri slanjem signala za pomoć iz mamine materice

Potaknuti nepravilnim otkucajima srca blizanke, liječnici su porodili blizanke samo da bi otkrili da je manja djevojčica zapravo spasila svoju blizanku slanjem signala za pomoć iz maternice.

Foto: SWNS Foto: SWNS

Liječnici su morali poroditi Preemie Poppy McBride i njezinu blizanku Winnie kada je Poppyn otkucaj srca počeo posustajati u 31. tjednu i pet dana.

Doktori nikada nisu bili zabrinuti za Winnie, ali su kasnije otkrili da ima nedovoljno razvijena pluća i zaključili da je Poppy poslala signal za pomoć iako nije imala nikakvih problema sa srcem.

 

Majka, Leah McBride, kaže da su joj liječnici rekli da je Poppy spasila život njezine sestre i da su još dugo čekali da porode blizance, Winnie ne bi uspjela.

Blizanka spasila život sestriFoto: SWNS

“Naši liječnici su nam rekli: ‘Mislim da je vaša malena blizanka spasila život njezine sestre’, rekla je mama blizanke iz Lake Jacksona u Texasu. “Poppyn otkucaji srca bili su svakakvi, pa su morali je morali roditi, ali kad se rodila, bila je potpuno dobro.”

Obje djevojčice sada su dobro s Poppy koja se brine o Winnie kao i uvijek, čak i dok su bile u majčinoj utrobi. Feisty Poppy i pametna Winnie najbolje su prijateljice i uspješne su.

“Nedavno sam im pokušao razdvojiti krevete i nisu uspjeli. Toliko su bliske.” rekla je Leah.

Izvor: Novi život