TETOVAŽA KOJA ĆE VAS RAZNEŽITI: Da li mala Šarlot ima najboljeg tatu na svetu?

Možda bi bilo bolje pitati da li mala Šarlot ima najboljeg tattoo na svetu? Ovaj divni čovek bi lako mogao da postane tata godine zbog načina na koji je pružio podršku svom detetu! Alister Kempbel, otac devojčice koja ima oštećenje sluha, obrijao je glavu i istetovirao kohlearni implant - isti onakav kakav ima njegova ćerka.

Foto: Alistair Campbell/Facebook Foto: Alistair Campbell/Facebook

Ovaj divni čovek bi lako mogao da postane tata godine! Alister Kempbel, otac devojčice koja ima oštećenje sluha, obrijao je glavu i istetovirao kohlearni implant - isti onakav kakav ima njegova ćerka.

Šarlot Kempbel, koja ima šest godina, ima oštećenje sluha, pa joj je prvi implant ugrađen pre dve godine. Nedavno je morao da joj bude ugrađen implant i u desno uvo.  Kao znak podrške svom malom borcu, ovaj divni tata je obrijao glavu i istetovirao spoljnu jedinicu implanta.

Alister nema drugih tetovaža i nije mu žao što je morao da obrije glavu. “Kosa će mi ponovo izrasti,”  izjavio je on za jedan novozelandski magazin. Tom prilikom je izjavio i da je Šarlot bila oduševljena njegovom tetovažom, da se nasmejala kada je prvi put videla, pipnula je i rekla da je super.

Šarlotina mama, Anita, je oduševljena suprugovim gestom. Ona kaže da nije bila mnogo iznenađena kada su otkrili da Šarlot ima problema sa sluhom jer i njihov osmogodišnji sin ima dva kohlearna implanta. 

Ova priča je imala velikog odjeka na društvenim mrežama i podstakla je druge roditelje da sa ljudima podele svoje priče o tome kako su se istetovirali da bi se njihova deca lakše prihvatila svoje zdravstvene probleme i tragove na telu koji oni nose sa sobom. Jedna korisnica Fejsbuka po imenu Jasmin je rekal: “Moj sin ima problema sa srcem, zbog čega je morao da bude operisan čak tri puta. Moj suprug je istetovirao ožiljke identične onim koje su ostale na njegovim grudima nakon operacije, kako bi video da on nije jedini.”

Izvesna Kristen je izjavila: “Moj prijatelj je uradio isto za svoju ćerku. Mislim da je to fantastično i jedan od najlepših načina da se pokže ljubav.