IZAŠAO U ŠETNJU SA ĆERKOM Otac nije mogao da progovori od ŠOKA kad je video ŠTA IM JE PRIŠLO: "Tek kad vide sliku, ljudima bude jasno šta nas je snašlo"

Mačke najviše vole da skitaju okolo, psi znaju put do kuće, mada se ponekad izgube, ali u Frankfurtu jedan konj već 14 godina šeta istom rutom svaki dan i svi ga znaju kao Dženi.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Stanovnici Frankfurta koji se štetaju u zoni kojom patrolita Dženi znaju da beli konj nije pobegao, već da kao i oni samo želi da protegne noge.

 

Naime, kako se pojedinci ne bi uplašili ili zabrinuli Dženi ima prilepljenu karticu na kojoj piše: "Zovem se Dženi, nisam pobegla, samo sam u šetnji. Hvala".

Dženi

*DŽENI / FOTO: PROFIMEDIA

Dženijev vlasnik Verner Višedel (79) ne može više da je jaše i svakog jutra otvara kapiju kako bi se njegova miljenica prošetala.

Dženi svakog dana napravi osam krugova i vrati se kući na ručak.

Dženi u šetnji

*DŽENI U ŠETNJI / FOTO: PROFIMEDIA

"Policija zna da se Dženi šeta i da nije pretnja. Ponekad me iz policije pozovu samo da provere da li je sve u redu", rekao je Varner za "BoredPanda".

Jedan tata koji svakodnevno vodi svoju ćerku u šetnju sa psima rekao je za medije da je prvi put bio iznenađen kad je video Dženi kako mirno šeta pored njih i da se čak malo uplašio, ali kad je saznao da je ona samo običan šetač kao i oni, od tad uživa u dugim šetnjama sa svojim ljubimcima, ćerkom i konjem.

"Zamolio sam druga da nas fotografiše da pokažem ljudima kako izgleda naš dan".

Dženi voli sa svima da se druži

*DŽENI VOLI SA SVIMA DA SE DRUŽI / FOTO: PROFIMEDIA

Dženi je tiha pratnja mnogih stanovnika Frankfurta sa kojima voli da se šeta. Vole je deca, vole je psi, vole je mačke, vole je svi.

Izvor: zena.blic.rs