Cetinski se izjasnio o vakcinaciji: NE DAM, to je ČIPOVANJE, neka me stave na Goli otok!

U mojoj glavi je najaktuelnija tema vakcinacija. Uopšte se više ne bojim korone, nego me strah vidjeti taj moment kad će krenuti represija i kad će krenuti nasilno da vakcinišu 

Foto: Printscreen Foto: Printscreen

Veoma aktuelna tema ovih dana koja diže na noge sve više javnih ličnosti je odluka o vakcinaciji. Tim povodom se oglasio putem Fejsbuk profila i Toni Cetinski, iznijevši jasan stav po pitanju svega toga. 

“Vakcinacija? Ne hvala!”, naslovio je Cetinski svoje lajv obraćanje u kojem je pričao o vakcinaciji.

“U mojoj glavi je najaktuelnija tema vakcinacija. Uopšte se više ne bojim korone, nego me strah vidjeti taj moment kad će krenuti represija i kad će krenuti nasilno da vakcinišu one koji se ne žele vakcinisati. To me jako zanima i plaši. Ko će mene natjerati da se ja vakcinišem ako neću? Ko hoće neka se vakciniše, nemam ništa protiv. Ne dam. Ja jednostavno ne dam da me neko vakciniše. Otvorite Goli otok za nas koji se ne želimo vakcinisati pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, čekajte da zaspemo ili nas uspavajte pa nas na silu vakcinišite. Nema šanse”, kaže Toni. 

    

“Nadam se da me Fajsbuk neće zatvoriti, zbog toga što bi u demokratskom društvu trebalo dozvoliti da se o svim temama priča. Ali sve se nešto prećutkuje, stalno se priča o toj obaveznoj vakcinaciji. Ja i moja porodica, mi se nećemo vakcinisati”, rekao je između ostalog Toni.

“Je li moguće da je sve ovo da bi nas doveli pod kontrolu, da bi nas čipovali, vakcina?”, nastavio je da negoduje Cetinski.