BILA JE STUDENTKINJA, A ON NAJPOŽELJNIJI MUŠKARAC U JUGOSLAVIJI: Ružica Đinđić je bila zvezda Čolinog spota

Mnogi ne znaju da je Ružica Đinđić, tada Pavlović, bila u spotu najveće zvezde regiona Zdravka Čolića.

Ružica Đinđić očarala je Zdravka Čolića, Foto: ATA Images / Antonio Ahel Ružica Đinđić očarala je Zdravka Čolića, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ružica Đinđić, supruga pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića, 80-ih godina prošlog veka važila je za jednu od najlepših žena sa ovih prostora.

Zbog toga ne čudi što se tada našla u spotu jedne od najvećih zvezda regiona Zdravka Čolića, za pesmu "Malo pojačaj radio".

 

Čuveni spot u kojem se pojavljuje tada dvadesetogodišnja lepa studentkinja iz Novog Sada, koja je kasnije postala supruga premijera Đinđića, režirao je Boris Miljković. On je tek nedavno obelodanio ko je zapravo misterizona devojka iz spota.

Ružica i Zoran Đinđić

Ružica i Zoran Đinđić foto: Profimedia

Bili smo deo generacije s istim afinitetima, mada je Zoran bio nekoliko godina stariji od nas. Zoran je bio političar s konjskim repom, a Ružica lepotica koja nam je ličila na Kim Vajld – rekao je Miljković i dodao:

– Ona je bila naša drugarica, lepa devojka, i pitali smo je da li bi se pojavila u spotu.

 

Istina, Ružica je i dalje lepa žena, koja je u braku sa Zoranom dobila dvoje dece, ćerku Jovanu i sina Luku. Ali ne možemo da ne pomislimo koliko je samo žena bilo ljubomorno na ovu misterioznu devojku.

S obzirom na to da se Ružica vidi samo s leđa, ne čudi što mnogi nisu znali da je u pitanju žena pokojnog premijera.

Izvor: Stil