NE ZNAMO DA CENIMO LJUBAV DOK JE NE IZGUBIMO: Deka Asim nam je ovim rečima otkrio suštinu iskrene ljubavi

Činjenica je da često život, ljubav i naše bračne partnere, one sa kojima delimo dobro i zlo uzimamo zdravo za gotovo. Nekada je za to kriva navika, nekada surova svakodnevnica, ali većina pravu moć ljubavi i podrške shvati tek kad bez nje ostane.

NE ZNAMO DA CENIMO LJUBAV DOK JE NE IZGUBIMO: Deka Asim nam je ovim rečima otkrio suštinu iskrene ljubavi FOTO: Facebook, Printscreen

Starost je sama po sebi teška, ali po rečima onih koji su ostali bez svojih partnera u poznim godinama, iako imaju decu i unučiće, najteže im pada momenat kada ostanu bez voljene supruge ili supruga.

 

Deka Asim iz Bosne, postao je pravi hit na internetu, nakon što je za portal „Vidi ovo“, govorio o tome koliko mu je značila njegova žena. Naime, on je tokom intervjua ispričao kako mu je jedan susret sa prijateljem pomogao da shvati da je za njega supruga bila ceo život, prenosi Blic.

Jedan Bosanac mi je poznavao ženu. Ima jedno dve godine, sretnemo se.

„Kako si, kako ti je žena?“ Rekoh, umrla je. Kaže: „Kako si zvao ženu?“. Odgovorih: Kako, imenom, ja kako. Ama, kaže: „i ja sam, i u mene umrla, ima dve godine. Žao mi je što je nisam zvao živote moj! Nisam znao da je žena život, dok sam je imao. Setićete se Asima ako doživite to – rekao je on.

I zaista, ako dobro razmislimo, neke stvari u životu shvatimo kada je već kasno, odnosno, tek kada ostanemo bez osoba koje nam život čine lepšim u lepim situacijama i lakšim, kada nam život ponudi so.