Muškarac KLISNUO SA PRVOG SASTANKA jer je devojka naručila hranu u vrednosti od 20.000 DINARA: Mislila je da će on sve platiti, a onda je dobila poruku zbog koje je poludela

Bila je uverena da će jesti na njegov račun, ali muškarac je posle računa samo otišao...

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Jedna je žena izazvala kontroverzu na internetu nakon što je naručila hranu u vrednosti od 150 funti (173 eura) na prvom sastanku i očekivala je da momak sa kojim je izašla sve plati. Ekvana iz Atlante, naručila je hranu koja je uključivala 48 školjki i bila je uverena da će jesti na njegov račun, ali muškarac je posle računa samo otišao, piše "The Sun".

Na društvenim mrežama mlada žena pokazala je šta je sve naručila na sastanku koji se iznenada završio kada je momak pobegao jer je video koliki je račun.

 

Svaki tanjir je koštao 15 dolara, a u isečku je objasnila: “Joj, kad je došao četvrti tanjir, gledao me u čudu. Nije me bilo briga. Dušo, pozvao si me na sastanak. Moram da jedem", rekla je.

@equanaaa #hebrokeyallendofstory #fontainesoysterhouse #oysters original sound - EquanaB

Kada je konačno pojela 48 školjki prelivenih limunom i ljutim umakom, nastavila je sa glavnim jelom - kolačići od rakova i krompira. Ekvana je uživala u životu ispijajući piće i uživajući u ukusnoj morskoj hrani. Ali kad je stigao račun, njen pratilac odmah je otišao u toalet - i više se nije vratio.

Zaprepašćena njegovim postupkom i time što je morala sve sama da plati, poslala mu je poruku: "Glupo je tako pobeći da ne moraš da platiš." Ali joj je odgovorio da je samo ponudio piće i da će joj prebaciti na račun novac za piće. Platila je račun od 150 funti ostavivši napojnicu od 10 funti.

Isečak je od tada postao viralan s više od tri miliona pregleda na njenom TikTok računu @equanaaa. Video je bio preplavljen komentarima korisnika društvenih mreža.

Izvor: Žena Blic