LENJ SAM, OŽENIO SAM VREDNU ŽENU DA NE BIH OSTAO GLADAN: Za samo 13 dana ga je omađijala, on je imao što drugi nisu

Iskrena priča Bosanca koji je oženio vrednu ženu da ne bi ostao gladan

Foto: preentscreen/Youtube Foto: preentscreen/Youtube

Priča sa porodicom iz Halilovića u opštini Bratunac u Bosni i Hercegovini, na prvi pogled deluje nestvarno.

Nismo navikli da na našem balkanskom području muškarac prizna da mu je žena vrednija, iako uglavnom i jeste tako.

- Moja žena je od mene ambicioznija, temperamentnija. Ja sam lenj. Da sam bio ambiciozniji u životu, s obzirom na moju glavu i pamet, daleko bih dogurao.

 

Pre nego što se preselila kod njega u kuću, zabavljali su se samo 13 dana. Kod nas u narodu se kaže "za kratko vreme ga je omađijala".

- Naša je ljubav trajala 13 dana. Od dana kad sam je video, dok se nismo uzeli, prošlo je samo 13 dana, ali sasvim dovoljno da oboje znamo da je to to.

 Pričafoto: preentscreen/Youtube

Na njihovu ljubav su uticali i njihovi roditelji. Da bi se mlada udala za mladoženju, morali su roditelji da aminuju, da daju svoj sud.

- Nisam se pokajala što sam se udala za njega. I pre sam imala momaka, ali se potrefe da su plavi, on je jedini crn koji je naletio i to me je privuklo.

 

Halilović je otkrio recept za funkcionalan brak

Da bi brak funkcionisao, važno je da se supružnici lepo slažu. Halilović je otkrio kako on kupuje mir i harmoniju sa svojom suprugom.

- Volim kada me žena pita kako treba nešto da se uradi, ali ona uradi kako ona hoće i ja se ne bunim. To je recept za funkcionalan brak.

Pričafoto: preentscreen/Youtube

- Znao sam da kad se oženim i udem imao decu, da moram da radim. Lenj sam, priznajem, al sam radio koliko mi je potrebno. Nisam težio da imam neki luksuz.

Priznaje ovaj Bosanac. On smatra da je u životu najvažnije da čovek bude iskren, pa tako iskreno odaje priznanje supruzi da je ona vrednija od njega i zbog toga ga nije sramota.

Izvor: Stil/Bosanska sehara