Devojka iz Srbije koju je dečko prevario objavila njihovu prepisku: OVAJ NJEN POTEZ JE SVE UVERIO da će mu sve oprostiti DO SLEDEĆE PREVARE

Reakcije su se svele na jedno pitanje - da li će se nakon svega pomiriti?

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Cela Srbija je juče na Instagramu pratila slom živaca devojke koju je prevario dečko i, kako je ona verovala, budući muž. Fotografije infuzija koje su joj uključene, prepiske njenog bivšeg nevernog partnera i ljubavnice, njihove zajedničke fotografije uz opise obojene izlivima besa i povređenosti, a onda njihovo dopisivanje nakon čitave drame.

Reakcije su se svele na jedno pitanje - da li će se nakon svega pomiriti?

  

Nakon prave drame koja se zbog neverstva odvijala na Instagramu prevarene devojke, profil je danas ugašen. Ipak, skrinšotovi njenih objava nastavili su da žive novi život na drugim društvenim mrežama, naročito na Tviteru, gde su jedni spočitavali devojci kako treba da se ponaša u datoj situaciji, drugi su je podržavali i podrivali njen bes rečima da bi se sami surovije svetili, dok su treći bili šokirani njenim postupcima, pokušavali da isprate detalje drame, a nakon poslednje objave u kojoj vidimo da njen neverni muškarac pokušava da se opravda i govori joj da je voli, svi su se usaglasili - "oprostiće mu k'o kuća", kako je glasio jedan opis.

Prepiska

PrepiskaFoto:Twitter 

Nakon što je preljubnik označen više puta u objavama, nakon što je isplivao sav čist i prljav veš u javnost, bivši partneri su uspostavili komunikaciju putem poruka, a mi razgovor možemo videti od dela gde prevarena devojka njemu piše: "A ja sam volela tebe".

 

Na to on odgovara rečima: "Jesi i ja sam to us**o", a ona mu govori da može i da vidi koliko.

"I ja sam tebe voleo, i volim, i voleću te do kraja. Bez obzira na to koliko sam us**o sve. To je jedina istina. Ne mogu, ne mogu majke mi", poslednje su njegove poruke koje možemo da pročitamo iz skrinšotovane prepiske.

"Cilj drame jeste da se pomire"

Očekivano, sve ovo je izazvalo ogroman broj komentara na Tviteru.

"Obrisala sve storije, pa ugasila profil, 100% oprašta",

"Ako mu oprosti, ja menjam pol u muško",

"Voleo je i dok je spavao sa drugom. Kako bi popio blokčinu kod mene",

"Cilj ove drame jeste da se pomire",

"Ide oprost glat, do sledeće prevare i storija", bili su samo neki od nakon njihove objavljene prepiske.

Kakav je epilog ove ljubavne priče nije poznato jer je profil devojke trenutno deaktiviran.

Izvor: Žena Blic