99-GODIŠNJI DEKA SE RAZVODI od svoje 96-godišnje žene zbog NAJBIZARNIJEG MOGUĆEG RAZLOGA: Kada okončaju parnicu, biće NAJSTARIJI PAR NA SVETU KOJI SE RAZVEO

99-godišnji Italijan podneo je zahtev za razvod od svoje 96-godišnje supruge nakon 77 godina zajedničkog života

Foto: Alamy Profimedia Foto: Alamy Profimedia

Ovu godinu su do sada definitivno obeležili razvodi. Krenulo je sve sa rijalitijem “Ti meni, ja tebi” snimanim u sudnici između Džonija Depa i Amber Herd, a završilo se time što je Pike prevario Šakiru sa tamo nekom klinkom. Dikaprijo i njegov kompleks “under 25” se trude da izbiju na prvo mesto po bizarnosti u ljubavnim i bračnim odnosima, a onda svima slavu pomute skoro pa 100-godišnji anonimni baba i deda iz Italije.

Naime, 99-godišnji Italijan podneo je zahtev za razvod od svoje 96-godišnje supruge nakon 77 godina zajedničkog života, a sve zbog toga što je pronašao dokaze koji svedoče o aferi njegove drage koju je imala pre 60 godina.

 

PRONAŠAO PISMA U KOMODI

Čovek, koji je u sudskim dokumentima identifikovan kao Antonio C. pronašao je ljubavna pisma koja su razmenjivali njegova supruga i njen bivši ljubavnik u staroj komodi nekoliko dana pre Božića, a priča je tek sada dospela u javnost, prenosi “abcnews”.

On se suočio se sa svojom ženom, Rosom C., koja je navodno priznala aferu, i pokušala da ga ubedi da ne odustaje od njihovog braka.

Međutim, uprkos tome što su proveli osam decenija u zajednici, prezreni Antonio C. je nastavio sa procesom brakorazvodne parnice.

U dugom braku dobili su petoro dece, dvanaestoro unučadi i jedno praunuče, navodi se dalje.

Poreklom su sa Sardinije, Antonio C. je navodno upoznao Rozu C. 1930-ih dok je služio kao deo italijanskih karabinjera – oružanih snaga – u njenom rodnom Napulju.

Italijanska štampa je ukazivala na južnjačku krv para kao “okidač” raskida.

Kada se razvod Antonija i Roze C. završi, oni će postati najstariji razvedeni par i preuzće počasnu titulu od Britanaca Bertieja i Džesi Vud, 98-godišnjaka, koji su se razveli 2009. godine nakon 36 godina braka.

Izvor: Espreso