Čuveni srpski MMA borac uhvatio napasnika na delu, cela ulica strahuje od MANIJAKA: "ĆERKU MI NAPAO PEDOFIL"

Stravičnu situaciju doživeo je jedan od najpoznatijih srpskih MMA boraca Aleksandar Ilić.

FOTO: INSTAGRAM/ILKEMMA / SCREENSHOT FOTO: INSTAGRAM/ILKEMMA / SCREENSHOT

Kako je Ilić objavio na socijalnim mrežama, njegova maloletna ćerka napadnuta je u Bazelu od strane pedofila koji je ubrzo potom uhapšen.

U celoj situaciji učestvovao je i Aleksandar Ilić koji je, kao i njegov komšiluk u švajcarskom gradu, upoznat sa problematičnim lokalcem koji je već imao slične prestupe i koristio narkotike, kako tvrdi srpski borac.

Ilić je objavio fotografiju napadača i ispod napisao:

- Svako ko živi u Bazelu treba da vidi ovo lice, napisao je popularni Džoker.

Srbin je snimao ceo postupak sa policijom, tokom čega je rekao:

- Pedofilčina odvratna. Mamu li ti je**m smrdljivu, rekao je Srbin uz snimak privođenja čoveka koji mu je napao ćerku, a potom napisao: Da je zemlja normalna, ovakvi bi već bili uklonjeni ili mrtvi a ne šetali na slobodi i da napadaju decu po ulici.

 

Nije se Aleksandru Iliću dopao ni pristup švajcarske policije koja nije reagovala kako je trebalo prema njegovom mišljenju. Srbin je nameravao i da situaciju uzme u svoje ruke, ali je odustao kada je shvatio da bi onda mogao da prođe gore od napadača te ugrozi svoju porodicu i karijeru. Ilić je jedan od naših najuspešnijih boraca trenutno i takmiči se u najjačoj evropskoj organizaciji - "KSW". 

Ilić je na kraju snimio i dva improvizovana bodeža kako je rekao, nešto nalik zaoštrenim šrafcigerima, kako se nalaze na pločniku i rekao kako su to stvari koje je nosio napadač.

Oružje koje je imao napadač / Foto: Instagram

- Našao sam mu neko šilo, imao je kod sebe oružje ali njih to ne zanima. Njih to ne interesuje, što bi oni njega gledali kao opasnog čoveka i tako ga tretirali.

Potom je Ilić je tekstom objasnio celu situaciju i kako se napad na njegovu ćerku desio:

 

- Živiš u Švajcarskoj koja je, je l', uređena zemlja i sinonim za "normalan" život, dobar standard, svi poštuju propise i zakone... I onda policija štiti, država štiti, zakon štiti - ovakve ljude. Sad da sam ga prebio, polomio pred njima, mene odmah hapse, gubim papire, isteruju me iz zemlje da možda sutra ne mogu da vidim decu pa moram da se žalim nekom sudu za ljudska prava da bih viđao svoju decu i sudio se sa državom da mene isteruju, popušio bih zatvor jer, normalno, kao i svaki roditelj polomio bih mu sve prste, ruke, noge i napravio ga na trajnog invalida. Normalno, kao što bi svaki otac zaštitio svoje dete, počeo je Džoker.

Fajter je onda ušao u detalje samog događaja:

- Srećom, ništa se nije desilo bitno sem napada sa leđa, hvatanja za zadnjicu uz jedan udarac dodatni i pozivanje na intimni odnos. I ovakav lik ima ko zna koliko prijava, žalbi građana i stanara u zgradi u kojoj živi. Bezbroj prijava žena, da ih čovek napada na ulici nekada i nasilno udara i obara na pod. Na kraju svega mene gurnu i brane da mu priđem, deru mi se i prete hapšenjem, a njemu se obraćaju sa "gospodine". Nažalost, takvo je vreme da dok stvar ne uzmeš u svoje ruke, oni ga ne bi ni uhapsili ni priveli, da nisam ja uspeo da ga nađem, uhvatim i sačekam ih da dođu i vode ga. Pa ti ostani normalan danas, dovršio je Ilić.

Džoker je u MMA karijeri doživeo samo tri poraza, a kao pobednik je iz oktagona izlazio u 12 navrata. U martu prošle godine imao je prvu borbu u "KSW-u" kada je ceo svet pričao o njegovom nokautu nad Damjanom Janikovskim. Zatim se borio sa Cezarijem Kešikom u Zagrebu u novembru 2019. i izgubio nakon pet vezanih trijumfa.