Devojka sama odgaja petero braća i sestara: Nisam htela da im bilo šta fali nakon smrti roditelja

Već četiri godine je roditelj svojoj mlađoj braći i sestrama

Ova djevojka još od 17. godine samostalno podiže mlađu braću i sestre nakon što su izgubili oba roditelja od agresivne vrste raka.

Danas 21-godišnja Samantha Rodriguez već četiri godine je roditelj svojoj mlađoj braći i sestrama koje odgaja u Orlandu na Floridi.

Samantha se samostalno brine o šesnaestogodišnjoj Milagros, petnaestogodišnjoj Brendi, dvanaestogodišnjem Michaelu, devetogodišnjoj Belli i sedmogodišnjoj Destiny.

 

– Kada su roditelji umrli imala sam 17 godina. Oni su još uvijek bili djeca i netko se morao brinuti o njima.

Njihova majka Lisa Smith 2013. godine oboljela je od agresivnog raka grlića maternice, a samo tri godine nakon toga njihov otac Alekxander obolio je od limfoma i ubrzo preminuo.

Djevojka je ozbiljno shvatila ulogu staratelja

Tada je Samantha ozbiljno shvatila svoju ulogu staratelja, pa ih redovno vodi u školu, kod liječnika i na sportske aktivnosti.

Ova djevojka sama odgaja petero braća i sestara

*Foto: YouTube

Ujedno im pomaže i oko domaće zadaće, a nekako nalazi vrijeme i da studira dok ujedno radi kao konobarica kako bi izdržavala obitelj.

Želi biti poput svoje majke

– Naslijedila sam mnogo snage od svoje majke. Provodila sam mnogo vremena s njom i zato kada smo je izgubili sam znala da u svakom smislu te riječi želim biti kao ona. – rekla je.

U vrijeme kada se majka razboljela, Samantha je napustila školu kako bi se brinula o njoj, ali na obrazovanje ipak nije zaboravila, pa je prije nekoliko godina dobila i diplomu.

– Kada sam shvatila da želim da moja braća i sestre postanu uspješni ljudi kada odrastu, shvatila sam kako se moram vratiti u školu i biti im primjer. Vrlo sam sretna, oni me zapravo čine sretnom jer su moja obitelj i ništa mi nije teško. – zaključila je ova hrabra djevojka u razgovoru za ABC News.