Meril Strip i Don Gramer vraćaju veru u pravu ljubav: Već 40 godina čuvamo leđa jedno drugom!

Tragično završena ljubavna priča joj je pružila šansu da upozna čoveka za koga kaže da je njena najveća ljubav

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Njihova ljubavna priča je pravi fenomen Holivuda. Oni uspevaju da sačuvaju svoju vezu već 40 godina. 

Za razliku od poznatih iz sveta šoubiznisa koji se venčavaju i razvode vrlo često, oni vraćaju veru u pravu ljubav.

 

69-godišnja trostruka dobitnica Oskara udala se za ljubav svog života, vajara Don Gamera, (72), pre više od 40 godina. Od tada njih dvoje su nerazdvojni.

Koliko joj znači pokazala je 2012. godine na dodeli Oskara u govoru koji je posvetila njemu: "Sve što u životu imam, zahvaljujem njemu."

Foto: Profimedia

Sve je počelo tako što je Meril 1978. godne izgubila tadašnjeg dečka koji je preminuo od raka pluća.

Ovaj period je na nju ostavio veliki trag: "Pretvaram se da sam dobro i da sam pozitivna, ali osećam kao da se raspadam, fizički i psihički sam isrpljena. Teško je gledati nekoga koga volite dok mu se život gasi pred vašim očima, napisala je ona prijateljici.

 

U martu 1978. njen dečko je preminuo, a uprkos velikom bolu, Meril je nastavila da radi. Ošamućena od bola i gubitka, Meril utehu pronalazi u Donu Gameru, najboljem prijatelju svog brata koji se tih dana našao u njenoj blizini.

"Nisam imala nameru da započinjem novu ljubavnu vezu, ali jednostavno emocije ne mogu da se kontrolišu."

Samo šest meseci nakon smrti njenog dečka, Meril se udala za Dona u dvorištu kuće svojih roditelja, septembra 1987. godine. Nakon 4 decenije oboje se slažu u jednom: "To je bila najbolja odluka koju smo doneli".

Niko nije verovao da će njihov brak preživeti. Čak ni majka Meril Strip nije bila optimista povodom nove i lude ljubavi njene kćerke. Međutim, Don Gamer je ostao uz slavnu glumicu tokom četrdeset i kusur godina.

Jedno drugom su najveća podrška. On je bio uz nju na svakom velikom događaju. "Zahvaljujući njemu, prebrodila sam mnoge teške periode u životu, on zaslužuje svu moju ljubav."

Njih dvoje imaju četvoro dece Henrija (39), Mamie (35), Grejs (33) i Luisa (27). Svi oni su za karijeru izabrali neku vrstu umetnosti.

Izvor: Stil