Bila sam mrtva 11 MINUTA - videla sam ŠTA DOLAZI POSLE SMRTI: Evo šta me je najviše ŠOKIRALA i kako izgledaju pakao i raj, za to ne postoje reči

Kada je Šarlot Holms 2019. otišla kod doktora na rutinski pregled, doživela je priličan šok. 

Foto: YouTube Foto: YouTube

Kada je Šarlot Holms 2019. otišla kod doktora na rutinski pregled, doživela je priličan šok. "Ne smete kući. Moramo odmah da vas hospitalizujemo, moramo da vam spustimo pritisak ili ćete dobiti još jedan moždani udar ili ćete dobiti srčani udar", rekli su joj lekari. Njen pritisak je skočio sa 134 na 234 - ubrzo je Šarlotino srce stalo, a ona je narednih 11 minuta bila klinički mrtva.

 

Ova žena se potom suočila sa neverovatnim iskustvom: tvrdi da je boravila van svog tela i da je svedočila sopstvenom reanimiranju.

"Uleteli su da me reanimiraju. Bila sam iznad svog tela. Mogla sam da vidim svog muža Denija u uglu prostorije Mogla sam da vidim kako rade grudne kompresije, sve te medicinske sestre naokolo", započela je priču Šarlot.

"Osećala sam miris najlepšeg cveća, nešto najlepše što sam ikada osetila. Onda sam čula muziku. Kada sam otvorila oči znala sam gde sam. Znala sam da sam na nebu", dodala je.

"Gledala sam okolo u lepotu. Mogla sam da vidim drveće, videla sam travu. Sve se ljuljalo u ritmu muzike. Sve na nebu obožava Boga. Ne mogu da vam prenesem kako je nebo izgledalo, jer je toliko iznad onogo što možemo da zamislimo, milion je puta bolje. Nema straha. Osećate čistu radosti. Kada vas anđeli preuzmu, nema straha. Idete kući i to je čista radost", nastavila je Šarlot svoje svedočenje.

 

Istakla je da je potom počela da vidi preminule članove porodice: "Videla sam mamu, tatu, sestru, preminule članove porodice u pozadini. Videla sam svece. Niko nije izgledao staro ni bolesno, niko nije nosio naočare. Izgledali su kao da su u 30-im. Tamo, u svojim novim telima, izgledali su predivno".

Ono što je usledilo nakon toga Šarlot je šokiralo više od svega.

"Videla sam malo dete. Pomislila sam: "Ko je ovo"? Onda sam čula oca, mog nebeskog oca, kako mi govori da je to moje dete. Izgubila sam bebu u petom mesecu trudnoće, bio je dečak. Pitala sam se kako je to moguće. Rečeno mi je da oni nastavljaju da rastu na nebu, ali tamo nema vremena, to je večnost. Dakle, prošlo je 48 godina i eto moje dete, naše dete, je mališan", istakla je Holmsova.

Ona tvrdi da joj je Bog pokazao i kako izgleda pakao: "Odveo me je na ivicu pakla, a ja sam pogledala dole i osetila miris trulog mesa. Smrdelo je i svi su vrištali. Nakon što se vidi lepota raja, gledanje u pakao je skoro nepodnošljivo. On mi je rekao: "Pokazujem vam ovo da vam kažem da ako neki od njih ne promene svoj put, ovde će živeti. Imate vremena da se vratite i podelite to sa ljudima"".

Posle dve nedelje Šarlot se potpuno oporavila i puštena je iz bolnice. Od tada deli svoju priču sa svim ljudima sa kojima dolazi u kontakt, ali i na javnim nastupima.

"Mogu da vas pogledam pravo u oči i da vam sa sigurnošću kažem: "Nebo je stvarno"", zaključila je Šarlot.

Izvor: Žena Blic