OTAC SA ALCHAJMEROM JE ČUO DA MU JE ĆERKA TRUDNA: NJEGOVA REAKCIJA TERA SUZE NA OČI (VIDEO)

Na kameri je uhvaćena reakcija jednog oca s Alzheimerom na vijesti o kćerinoj trudnoći i niti jedno oko nije ostalo suho. 

Foto: Printscreen Foto: Printscreen

Neki trenutci u životu nam mogu oduzeti dah, a ovo može biti jedan od njih. 

Olivia Salza je sa svojim tatom, koji se bori s Alzheimerovom bolešću, podijelila radosnu vijest o svojoj trudnoći te je njegovu reakciju uspjela snimiti. 

Najprije ga je pitala: „Znaš li tko sam?“. Njegovo lice obasjala je radost te se tata prvo našalio i rekao da je ona njezin suprug Nick. Tada joj je tata pružio velik osmjeh kojim ju je razuvjerio. Znao je da je pred njim njegova kćer Olivia. 

 

Tada ga je Olivia pitala može li čuvati tajnu? On je rekao da može. 

Dok mu se Olivia primicala kako bi mu otkrila tajnu on je izgledao tako željno i radosno da se ne možete ne raznježiti. Olivia je jedva uspjela izgovoriti da će Nick napokon biti otac.

Olivia i njezin suprug, Nick, su se mučili da dobiju bebu već tri godine. Odlučili su svoje čudo prvo podijeliti s njezinim ocem. On je netko tko razumije što znači nastaviti vjerovati čak i za vrijeme vrlo teške bitke. 

Iznimno je lijepo vidjeti Olivijinog tatu kako je, nakon što je čuo divne vijesti, pogledao Nicka, supruga svoje kćeri, i kako je s njim podijelio kolika je radost držati dijete. 

Olivia je tada rekla, kroz suze: „To si ti za mene činio cijeli svoj život.“ 

Nakon toga su kroz suze pričali o tome kako će sada on postati djed, bez obzira na Alzheimerovu bolest.

Olivia i Nick su se mnogo molili za taj blagoslov. Ponosno su objavili prvu snimku s pregleda na TikToku.

 

@oliviasalza Telling my dad who has Alzheimer’s that we’re pregnant after a 3 year fertility struggle #fyp #alzheimersfight #fertilityjourney original sound - Olivia Salza

Izvor: Oaza znanja