BRAČNI PAR UDARIO ŠAMAR SVETU SVADBOM OD SAMO 600 EVRA: Nije nam bio cilj da impresioniramo goste! Evo gde su održali venčanje iz snova

Reakcije korisnika društvenih mreža učinili su ovaj brak viralnim.

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Kada je u pitanju organizacija vašeg velikog dana nijedan detalj ne sme biti zaboravljen. Kompleksan protokol na dan svadbe često zahteva više pomoći od one koju ste na početku planirali, ali i novca.

Tako smo u poslednje vreme svedoci toga da su ljudi spremni da izdvoje pravo malo bogatstvo kako bi ulepšalo venčanje. Ista sudbina zadesila je i goste, koji nakon svih poskupljenja, moraju da izdvoje velike svote novca.

 

Izdvaja se pravo malo bogatstvo

Okvir budžeta je veoma važan kada je u pitanju planiranje venčanja. Mnogi u šali kažu da je budžet za venčanje sličan kao kada se gradi kuća. Međutim, postoji mnogo načina fenomenalne organizacije budžeta koji garantuju dobru uštedu.

Ukoliko se odlučite na ovaj svečani čin organizovanja venčanja on će vas koštati, minimalno oko 5000 evra. Ukoliko se odlučite za neke skuplje stavke troškovi mogu dostići cenu i do 10.000 evra.

Svadba za 635 evra?

Jedan par je postao viralan na društvenim mrežama, kada su objavili svoj račun za potrebe venčanja. Par je potrošio svega 695 $ (634.71 evra) na venčanje.

ilustracija

ILUSTRACIJA/FOTO: PROFIMEDIA

Kako su to uspeli?

Par je odlučio da se oslobodi nepotrebnih troškova, kako bi uspeli da uštede novac za dom u kome će živeti. Oni su se odlučili na ne tako tipičan korak, koji im je uštedeo brdo novca i organizovali venčanje kod kuće, u svojoj dnevnoj sobi.

- Štedimo za novu kuću, volimo se i nemamo koga da impresioniramo - poručio je ovaj par.

Od svih troškova koje su imali za potrebe ove proslave, najviše su potrošili na hranu ukupno 250$, ali i ulepšavanje mlade (ukupno 260$), dok su na dekoracije i iznajmljivanje stolica potrošili svega 85$.

 

Ovo je bio njihov spisak:

  • hrana 250$
  • stolice 40$
  • kosa 120$
  • šminka 80$
  • venčanica 160$
  • dekoracija 45$

Reakcije korisnika društvenih mreža učinili su ovaj brak viralnim. Svi su sa oduševljenjem prihvatili ovaj potez, a nisu izostali ni komplimenti na račun njihove skladnosti i mudrosti koju poseduju.

"Trebalo bi da piše: "Par postaje viralan zato što je pametan i ne zadužuje se da bi impresionirao druge otmenim venčanjem“. Uradili su to kako treba!", "Lepo. Oni daju prioritet svom braku nad venčanjem, kako i treba" - samo su neki od pozitivnih komentara.

@quad60101

♬ gilded lily - favsoundds

Izvor: Stil