Ovo je voda bez koje više nećete moći: Plava solarna voda isceljuje emocionalne rane i blokade (RECEPT)

Plavu Solarnu Vodu je lako za napraviti, ukusna je za piti i vrlo je moćna kao alat za čišćenje i isceljenje

Ovo je voda bez koje više nećete moći: Plava solarna voda isceljuje emocionalne rane i blokade (RECEPT) Foto: BalkansPress.com

Kao što znamo, voda sprovodi vibracije, frekvencije energija, kristala, boja i reči … Plava solarna voda pruža ono najbolje: moćnu energiju Sunca, izvora sveg života i fascinantnih svojstava isceljujuće i smirujuće plave boje. Ovu voda je postala posebno omiljena i popularna nakon odlične knjige Zero Limits Dr. Hev Lena i nadasve kroz Ho’o pono pono, drevnu havajsku tehniku isceljenja.

Osim što je izuzetno zdrava, ova voda pomaže očistiti duboke negativne podsvesne programe koje iznova i iznova automatski ponavljamo. Plava solarna voda isceljuje emocionalne rane i blokade, oslobođa ih na površinu i otpušta te nas tako pomože dovesti natrag na nulu, u čisto stanje, na čisti početak, bez pozadinskog šuma negativnih misli. Ova voda ispunjava pozitivnošću, mirom i ljubavlju. Mogu je piti deca, bolesni od raka, posebno oni koji su na hemoterapiji. Čak je i ukusnija od obične vode. Vrlo laku ju je napraviti.

Zašto plavo?

Plava je boja pete čakre, tzv centra moći ili grlene čakre (Vishuddha). Grlena čakra je izuzetno važna jer je put kroz koji se energija iz viših energetskih centara može kretati do nižih i obratno. To je prvi centar viših frekvencija i tek kad je on potpuno čist i otvoren, možemo dostići viša stanja svesti. Sve bolesti su povezane sa 5. čakrom, jer izbor je uključen u svaki detalj života iu svaku bolest. Predstavlja most između fizičkog i duhovnog sveta, između srca i uma. Odvaja svetovno od svetog i prenosi NAMERU DUŠE – spoznajemo životni zadatak.

I naučno je dokazano da plava boja ima neverovatno snažan uticaj na naš mozak, donošenje odluka i ponašanje.

Plavo nebo znači lep, opuštajući dan. Čisto mirno plavo more znači smirenost i spokoj. Ustvari, sve što je plavo simbolizuje poverenje, odanost, mudrost, samopouzdanje, inteligenciju, veru, istinu i raj. Bog Krishna je plav …

Nauka kaže da nije slučajnost da nas sve ove plave stvari čine da se osećamo tako dobro. Uostalom, plava je i jedina boja spektra koja može krajnje efikasno sprečiti ljude da počine samoubistvo.

Dokazano je da plava boja deluje smirujuće na ljude, i upravo zbog toga se iskorišćava na različite načine. 2000. godine, policija je u Glazgovu, Škotska, instalirala plavu rasvetu u područjima sa visokom stopom kriminala. Od tada, kriminal u tim zloglasnim kvartovima je pao za devet posto.

U Japanu, nekoliko velikih železničkih kompanija se prebacilo na isključivo plavo svetlo na svim železničkim prelazima. Dosad su ostvarili zapanjujući uspeh: U 2007. godini, godinu dana pre nego su plava svetla instalirana, bilo je 640 samoubistava. U 2008. godini, nakon što su svetla postavljena, bilo je nula samoubistava – nula!

Ako vam je sve ovo čudno i ako ne verujete u nevjerovatnu efikasnost plave boje, čitajte dalje.

Jedna teorija kaže da sama boja ima opipljiv, biološki efekat na našu moždanu hemiju. Harold Vohlfarth, predsednik German Academi of Color Science, sproveo je istraživanje u kojem je otkrio da rasveta u boji (sijalice u boji) zaista ima psihološki uticaj na decu i odrasle, a ono što je posebno bizarno u svemu jeste činjenica da ima jednak učinak čak i na slepe osobe.

Vohlfarth veruje da tragovi elektromagnetnih energija koje čine obojenu svetlost utiču na određene neurotransmitere u mozgu. Kada svetlost određene boje pada na oko, čak i ako je oko ‘neispravno’, ona pogađa žlezdu koja proizvodi melatonin, koji stvara lančanu reakciju koja podiže raspoloženje i smiruje emocije.

Kako napraviti Plavu solarnu vodu?

Sve što vam treba je staklena boca plave boje – nije važna niti nijansa plave – jednako su delotvorne i one najsvetlije, kao i one tamno modre; niti zapremina – sasvim dobro može poslužiti i boca dečjeg soka, prenosi hooponoponotehnika.com.

Ono što je važno je da bocu punimo filtriranom, izvorskom ili običnom tekućom vodom i da čep ne sme biti metalan. Može biti pluteni, staklen, čak i plastičan, jedino ne metalan. Čep služi samo kao zaštita od prašine ili insekata koji jako vole ovu vodu.

Bocu s vodom ćete držati na suncu između 1-12 sati. Ako je držite duže, ukus će joj postati slatkastiji. Ukoliko nemate mogućnosti izložiti bocu suncu, bocu stavite ispod sijalice sa užarenom niti.

Kako piti?

Pijte ove vode što više možete, vrlo je ukusna i pitka. Nekako, naš je organizam prepoznaje pa čak i oni ljudi koji kažu da u suprotnom malo piju, bez problema popiju po nekoliko litara. Pogotovo u vremenima kada nešto intenzivno čistite, preporučuje se pijenje Plave Vode.

Ako nemate više boca na raspolaganju, dovoljna je jedna, jer samo jedna kap ove vode pomešana sa običnom, daje joj sva svojstva Plavo.

Osim za piće, koristite ovu vodu za kuvanje (dovoljna je jedna kap!), Zalivanje cveća, ljubimce, dodajte je u mašinu za veš i sudove, vodu za pranje automobila, podova i stakala, stavite u raspršivač i osvežite prostorije, dodajte u kupku …

(Family.rs | Atma.hr)