Mesečni horoskop za avgust 2019. godine

Šta nam zvezde predviđaju za sledeći mesec...

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

OVAN

Na ljubavnom planu u ovom mesecu vas očekuju velike promene, ali i mnogo zabave. Ukoliko ste u braku ili vezi, sa emotivnim partnerom ćete imati predivan odnos, te ćete biti izuzetno zadovoljni i srećni. Tu vašu ispunjenost ćete pokazati i na drugim životnim segmentima i sve ćete raditi sa lakoćom i osmehom na licu. Bićete zauzeti planiranjem putovanja sa voljenom osobom, a deo slobodnog vremena ćete posvetiti prijateljima i porodici. Svi slobodni pripadnici ovog znaka će u avgustu uživati kao nikada do sada. Takođe, upoznaćete osobu koja će vas zainteresovati.

Na poslu će tokom avgusta biti sve kao i do sada. Obavljaćete svoje zadatke na vreme, nećete nagomilavati posao i sve će vam ići od ruke. Nećete imati problema sa papirologijom, ali se potrudite da budete skoncentrisani kako ne bi došlo do greške.

Kada je u pitanju zdravlje, proverite krvnu sliku.

BIK

Svi zauzeti pripadnici ovog znaka će u osmom mesecu imati korektan odnos sa emotivnim partnerom. Do velike i krucijalne promene na polju ljubavi neće doći ovog meseca, međutim, između vas i vaše voljene osobe neće doći ni do rasprava i nesuglasica. Imaćete jedan miran i staložen odnos. Kako je sa partnerom sve u redu, bićete više fokusirani na stvari koje vas čine srećnom i ispunjenom, a za koje niste pronalazili vremena u poslednjem periodu. Slobodni Bikovi će u avgustu pronaći osobu sa kojom se osećaju prijatno i u čijem društvu se puno smeju. Da li će se flert pretvoriti u vezu, to zavisi samo od vas.

Kada je posao u pitanju,  u avgustu nećete imali pune ruke posla. Veći deo ćete završiti u julu, pa ćete avgust iskoristiti za nove projekte, ideje ili potpuni odmor. Međutim, moguće su i nove poslovne ponude, zato budite u pripravnosti.

Zdravlje vam je na zavidnom nivou.

 

BLIZANCI

Kada je u pitanju ljubav, lep mesec je pred vama. Blizanci koji su u vezi ili braku će sa emotivnim partnerom uživati u svakom trenutku koji provedu zajedno. Preplaviće vas emocije, i osećaćete leptiriće u stomaku kao nikada do sada. Svaki momenat će vam prijati i to ćete i pokazati. Međutim, u nekim trenucima će vas obuzeti osećaj straha da se vaš odnos sa voljenom osobom ne ugasi veoma brzo, jer se do sada upravo tako sve dešavalo - brzo i dinamično. Ne brinite, do toga neće doći. Ukoliko ste slobodni, ovo je pravo vreme za upuštanje u emotivni odnos.

Organizacija poslovnih obaveza i radnih zadataka, u ovom periodu, vam neće biti jača strana. Iako ste već navikli da sve radite u poslednji čas, u avgustu će vam posebno to smetati, jer ćete na taj način samo gomilati poslove, a ujedno i stres i nervozu. Poradite na tome.

Potrudite se više da odmarate.

RAK

Svi pripadnici ovog znaka koji su u vezi ili braku, u ovom periodu će imati poprilično buran i dinamičan odnos sa voljenom osobom. Ukoliko je do sada između vašeg emotivnom partnera i vas sve bilo sjajno, u avgustu ćete imati nekoliko nesuglasica. Pokretač vaših rasprava će uglavnom biti sitnice jer veći problem kod vas ne postoji. Međutim, ukoliko ste i u prethodnom periodu imali rasprave i svađe, sada ćete ih samo nastaviti, što neće biti povoljno za vaš odnos. Potrudite se da mirnim tonom i staloženo dođete do ključnog problema. Slobodni Rakovi će u ovom mesecu biti fokusirani sa provod, zabavu i prijatelje.

U avgustu nećete imati previše konkretnog posla, međutim, postoji papirologija koju odavno odlažete da pogledate i završite, te će sada ona doći na red. Ukoliko imate nekih pitanja ili niste sigurni kako nešto da uradite, posavetujte se sa kolegama.

Problemi sa disanjem, obratite se lekaru.

 

LAV

Ukoliko ste u braku ili vezi, vaš odnos sa voljenom osobom je do sada bio na zavidnom nivou. Međutim, vaša voljena osoba će početi da sumnja da joj nešto prećutkujete ili da skrivate od nje, iako ste vi svesni i znate da to nije istina. Problem je u tome što vam je ponekad teško i neprijatno da svoje mišljenje kažete  partneru, te iz toga nastaju nesuglasice i rasprave. Skupite hrabrosti i kažite šta vam je na pameti, a takođe mu objasnite situaciju i zašto je njegovo mišljenje da tajite nešto pogrešno. Ukoliko niste u braku ili vezi, spremite se da upoznate osobu koja će vas ostaviti bez daha.

Na poslo je sve kao i obično. Međutim, vi razmišljate o promeni istog, ali i dalje niste sigurni da li da krenete u akciju traženja novog radnog mesta. Ukoliko zaista smatrate da zaslužujete bolje i više, ili nešto drugačije, dugujete sebi da to i probate.

Povećajte fizičku aktivnost.

DEVICA

Kada je u pitanju ljubavni segment, svi pripadnici ovog znaka koji su zauzeti će imati poprilično nestabilan period. Sa emotivnim partnerom nećete imali sjajan odnos, stalno ćete voditi raspravu oko nečega i uglavnom ćete jedan drugome prebacivati neke stvari. Međutim, pazite da te nesuglasice ne prerastu u nešto više, kako se ne biste kasnije pokajali i napravili samo veći problem. Device koje su slobodne, početkom avgusta će upoznati novu, veoma interesantnu, osobu koja će zagolicati njihovu maštu. Flert će krajem meseca preći u ozbiljnu vezu.

U ovom periodu vam ništa neće ići od ruke. Projekte koje ste prethodnih dana završili vratiće vam zbog dodatnih korekcija, novi poslovni zadaci kasne, a uz sve to imaćete problem i sa tehnologijom. Međutim, ne brinite, sve probleme je moguće rešiti, te ćete do kraja meseca sve dovesti na svoje.

Osećate se malaksalo i tromo, potreban vam je odmor.

VAGA

Vaš emotivni odnos sa partnerom u mesecu avgustu će biti izuzetno stabilan i miran. Potpuno ćete razumeti jedno drugo, zajedničkim snagama ćete donositi odluke i rešavati probleme, a zajedničke trenutke ćete iskoristiti da se što više opustite i uživate. Takođe, pažnju ćete usmeriti i ka prijateljima i druženju, te ćete više puta u toku meseca organizovati nedeljni ručak ili opuštenu večeru za drage ljude. Pripadnici ovog znaka koji nisu u vezi ili braku, neće imati posebnu potrebu za vezivanjem u ovom periodu. Sve što će zanimati slobodne Vage jeste zabava i provod.

Već neko vreme planirate sopstveni biznis, ali niste sigurni odakle da krenete, plašite se mogućeg neuspeha i ostavljanja za sobom sve što ste do sada gradili. Ukoliko zaista želite da postignete nešto svoje, dobro se upoznajte sa svim informacijama iz oblasti kojoj pristupate i obratite se uspešnim ljudima iz te grane. Takođe, budite oprezni, ali strah ostavite po strani.

Problem sa stomakom, povedite računa šta jedete.

 

ŠKORPIJA

Zauzete Škorpije će u avgustu imati poljuljan odnos sa voljenom osobom. Koliko god smatrate da imate poverenja u vašeg emotivnog partnera, ponekad se javi trunka sumnje. Takvih momenata će u ovom mesecu biti više, međutim, najbitnije je da vi to ne pokažete odmah i direktno. Prvo budite sigurni da su vaše sumnje opravdane, pa tek onda stavite do znanje vašem partneru šta vam je na umu. Ukoliko ste slobodni, nećete biti previše zainteresovani za ozbiljnu vezu. Međutim, ako se pojavi osoba koja vam je zanimljiva i simpatična, ne ustručavajte se da joj priđete.

Kada je u pitanju posao, potrudite se da obaveze i zadatke ne ostavljate za poslednji čas. Iako znate da bi vam bilo mnogo jednostavnije da sve na vreme završite, ipak ne preduzimate ništa dok ne dođe minut do dvanaest. Radite na tome tokom ovog meseca.

Problemi sa nesanicom. Napeti ste, opustite se i predahnite.

STRELAC

U ovom periodu će svi Strelčevi imati poprilično dinamičan odnos sa emotivnim partnerom. U prvoj polovini meseca ćete se slagati sa voljenom osobom i oko svih pitanja ćete nalaziti zajednički jezik. Međutim, u drugom će biti poprilično nesuglasica i zameranja sa obe strane. Iako su sitnice u pitanju, ipak će se osećati nervoza i napetost u vašem odnosu, te se potrudite da sagledate situaciju iz drugog ugla i da vidite da li zaista postoji problem, ili ste vi i vaš partner trenutno u takvom raspoloženju. Ukoliko ste slobodni, sa prijateljima i porodicom ćete provoditi mnogo vremena.

Na poslovnom planu, u osmom mesecu, ćete biti poprilično napeti jer se trudite da sve završite tačno u roku, pa čak i pre određenog vremena. Želite da sve bude baš onako kako ste planirali i predvideli, i ne pristajete na kompromis. Zato i stvarate sebi tenziju koja se oseća i na drugim aspektima života.

Problemi sa kožom. Obratite se dermatologu.

JARAC

Sve što ste sanjali i o čemu ste maštali prethodnih meseci, u avgustu će postati stvarnost. Sa emotivnim partnerom ćete otići na putovanje, divno čete se slagati, uživaćete u vremenu koje provodite zajedno, mnogo ćete se smejati, a još više uživati. Takođe, fokus ćete staviti i na prijatelje, porodicu i ostale drage ljude sa kojima se u poslednje vreme niste  videli, a jako ste to želeli. Sve u svemu, prijatan i lep mesec je pred vama. Slobodni Jarčevi će u avgustu uploviti u nov ljubavni odnos sa osobom koja im je pomutila um. Međutim, iako će sve biti bajno na početku, vaš odnos neće dugo trajati.

U ovom periodu nećete imati najbolju komunikaciju sa kolegama i nadređenima. Iako radite svoj posao kako treba i sve dostavljate na vreme, nekome iz vašeg kolektiva se to neće dopasti, te će pokušati da vas sputa. Ne dozvolite da vas poljuljaju kada je posao u pitanju.

Problem sa alergijama.

 

VODOLIJA

Iako je sve na prvi pogled savršeno u njihovom ljubavnom odnosu, zauzete Vodolije će imati drugačiji subjektivni utisak. Čini vam se kao da vaša veza ili brak ne funkcionišu kao pre, da se nešto promenilo i vi se ne osećate više prijatno i otvoreno pored partnera. Takođe, smatrate da vam partner prećutkuje neke bitne teme o kojima bi trebalo da porazgovarate. Međutim, ne budite brzopleti. Prvo dobro sagledajte situaciju, potom razmislite o svemu, pa tek onda donesite konačnu odluku kako ćete postupiti. Slobodne Vodolije neće imati mnogo sreće na polju ljubavi u ovom mesecu.

Vredno ste radili u prethodnom periodu i to su svi u vašoj kompaniji primetili. Dajete svoj maksimum i ne dozvoljavate da vas nešto sputa u tome. takođe, svakim danom sve više napredujete. Spremite se za unapređenje i povišicu.

Potreban vam je kvalitetan san! Potrudite se da spavate bar sedam sati dnevno.

RIBE

Svi pripadnici ovog znaka koji su u vezi ili braku će u avgustu maksimalno uživati sa emotivnim partnerom. Svi će primetiti vaš sjaj u očima i pozitivnu energiju kojom zračite, te će svi znati da ste srećno zaljubljeni i ispunjeni na ljubavnom planu. Naravno, uvek postoje i oni koji bi želeli da vam pokvare dobro raspoloženje, međutim, ne obraćajte pažnju na njih i nikako im ne dozvolite da na vas i vaš emotivni odnos utiču. Ukoliko ste slobodni, nova ljubav vas očekuje tu iza ćoška. Nemojte da joj se protivite.

Vaš rad, trud i zalaganje svi u vašem kolektivu, ali i šire izuzetno cene i poštuju. Odavno ste pokaži da se vredni i požrtvovani i da držite do svoje reči. Upravo zbog takvog stava su vam sva vrata otvoreno. Iskoristite sve prilike koje su pred vama.

Zdravlje vam je stabilno, međutim, ipak uradite redovne preglede.

Izvor: mogujatosama