Korenite promene: Ovim horoskopskim znacima oktobar donosi veliki preokret!

Oktobar će za neke predstavnike horoskopskuh znakova biti obeležen promenama i nekim sasvim novim događajima

Foto: Zenski magazin Foto: Zenski magazin

Pet horoskopskih znakova bi trebalo da budu veoma pažljivi u određenim sferama svog života.

Početak ovog meseca Blizancima donosi manje neprilike. Sve će se dešavati jako brzo, pa nećete biti ni svesni svih dešavanja. Astrolozi upozoravaju da ne donosite nagle odluke, već da o svemu dobro razmislite.

 

Nakon 10. oktobra, voljena osoba će vam pružiti veću podršku nego što ste očekivali, tako da nema razloga za brigu. Ako u životu nemate onog pravog i iskrenog prijatelja, postoji šansa da takvu osobu upoznate do kraja oktobra. Sudbonosni sastanak može da se dogodi na najneočekivanijem mestu nakon 20. oktobra.

Ne rizikujte 12., 18. i 21. oktobra i izbegavajte sukobe sa Ribama i Škorpijama.

Iako ovo nije tipično za predstavnike Lavova, ali sredinom meseca će postati osetljivi na tuđe kritike i mišljenja. Nakon 15. oktobra, postoji šansa da upadnete u žustru raspravu sa kolegama.

Veći deo meseca će biti komplikovan za Lavove, ali zato na kraju dolazi period za potpunu promenu i obnovu. Vreme je da uradite nešto što dugo planirate, a niste imali hrabrosti da se u to upustite. Šta god da odlučite da radite, ići će vam od ruke. 

Budite oprezni na putu 25. i 28. avgusta. Ne odgovarajte na kritike VageBika Vodolije.

Za Vage,oktobar je mesec prelomnih odluka. Ukoliko odbacite ego i stvarno počnete da radite na stvarima koje već dugo planirate, sve će se realizovati, međutim ukoliko donesete i jednu pogrešnu odluku sve pada u vodu. 

Trudite se da ne ulazite u konflikte sa kolegama, he rbi mogli da dovedu do ozbiljnih rasprava.

Što se tiče emotivnog života od 20. oktobra računajte na velike promene. Upoznaćete zanimljivu osobu posle 20. oktobra, ali se ne vezujte pre nego što se dobro upoznate.

Ne verujte previše Strelčevima a i Blizancima. Povoljan trenutak za bilo koje putovanje biće od 14 do 28.

 

Za Strelčeve ovaj period je vrlo nepovoljan što se tiče finansija, a naročito nakon 10. oktobra. Čuvajte svoj novac i vodite računa sa kim sklapate poslove, jer biste mogli da budete na meti prevaranata. Posebno pažljivi budite sa Ribama.

Slušajte svoje telo, jer ćete se u protivnom suočiti sa bolestima posle 20. oktobra. Nakon 25. oktobra postoji šansa da promenite mesto stanovanja. Ne ulazite u rasprave sa Jarčevima.

Sve planirane poslove odložite za 28. oktobar, jer će u suprotnom svi pasti u vodu.

Došlo je vreme za promene, a to će Ribe osetiti posebno na emotivnom planu. Pojaviće se nova osoba u vašem životu, ali ćete biti izadni od ljudi od kojih to najmanje očekujete. 

Uspostavite dobre odnose sa kolegama i više se posvetite poslu, jer postoji mogućnost za napredovanje

Od 26. do 30. oktobra osobe sa lošim namerama će pokušati da poremete vaš mir. Ne slušajte savete Jarčeva Devica.

Izvor: Stil