HOROSKOP ZA 9. AVGUST: Bikovi, za rešenje ljubavnog problema trebaće vam pomoć prijatelja! Rakovi, očekujte povećanje zarade!

Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana.

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Poslovna situacija vam je veoma promenljiva, ali su vam makar finansije stabilne. Zadovoljni ste zbog toga. Možete da očekujete smirivanje odnosa sa partnerom. Stare nesuglasice konačno jenjavaju. Smanjite unos slatkiša, ako ne želite da dobijete višak kilograma.

BIK

Prilično ste nervozni, pa lako možete da napravite pometnju na poslovnom planu. Suzdržite se ipak. Poslušajte savet prijatelja i rešićete ljubavnu dilemu. Nemate baš uvek vi najbolji uvid u situaciju. Pomalo ste malaksali, odmarajte se.

BLIZANCI

Potrudite se da ne zapostavljate svoje poslovne obaveze i da se prilagodite zahtevima svojih šefova. Preispitujete odnos između vas i partnera i dolazite do zaključka da neke stvari treba dodatno korigovati. Mogući su problemi zbog pada imuniteta.

RAK

Ukoliko budete prihvatili ponudu koja vam danas dolazi, možete da očekujete povećanje zarade. Imate priliku za novu emotivnu vezu sa nekom osobom koja se nalazi u vašoj bliskoj okolini. Dobro se osećate, iskoristite maksimalno ovaj pozitivan dan.

LAV

Dobro razmislite da li ćete prihvatiti poslovnu ponudu koja vam dolazi od strane neke osobe iz porodice. Potrebno vam je više pažnje i ljubavi. Pokažite svom partneru da su vaše emocije veće nego što on misli. Manji problemi sa leđima.

DEVICA

Ukoliko ste očekivali neki priliv novca bićete zadovoljni. Dan je veoma povoljan za finansijske transakcije. Slede vam zanimljiva dešavanja i poznanstva koja će se dešavati na nekom javnom mestu. Mogući problemi zbog viška kilograma.

VAGA

Možete da očekujete pozitivne promene kada je u pitanju vaše radno mesto. Otvara vam se mogućnost za unapređenje. Maksimalno ste opušteni u prisustvu voljene osobe. Dobro se poznajete i udovoljavate jedno drugome. Povećajte unos vitamina.

ŠKORPIJA

Ne bi trebalo da bude nekih preterano velikih promena na polju posla danas, očekuje vas miran dan. Dolazi vam novo poznanstvo sa osobom koja vam deluje veoma izazovno. Možete da očekujete zanimljiv dan. Skloni ste prehladi, pazite se.

STRELAC

Imate prilično velike planove i ambicije koje nije jednostavno ostvariti. Volite izazove i nećete odustati dok ne ispunite svoje ciljeve. Moguće je da ste skloni avanturama i neobaveznim vezama, pa o vama kruže razne glasine i tračevi. Nemojte previše da se forsirate.

JARAC

Upornost će vam se ovog puta isplatiti. Ostanite dosledni sebi i nećete se pokajati. Dopada vam se osoba rođena u znaku Škorpije, sa kojom pokušavate da ostvarite bliski kontakt. Očekuje vas zanimljiv dan sa njom. Mogući su problemi sa niskim pritiskom.

VODOLIJA

Moguće je da nemate najbolju komunikaciju sa svim ljudima iz radnog kolektiva, ali planirate da poradite na tome. Imaćete priliku da rešite neki nesporazum i svađu koju ste izazvali sasvim nepromišljeno. Očekuju vas psihosomatski problemi.

RIBE

Niste zadovoljni situacijom na poslovnom polju. Razmišljate o promeni posla, potrebno vam je drugačije okruženje. Veoma ste emotivni i strastveni i želite da svu svoju pažnju posvetite osobi koju volite. Imate višak energije, iskoristite ga!

Astrolog: Ruža Ružanović

Pin It
        

Izvor: Telegraf