HOROSKOP ZA 8. AVGUST: Rakovi, spremite se za romantiku! Vage, potrebna vam je emotivna sigurnost!

Horoskop za ponedeljak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana.

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Zabrinuti ste za svoju poslovnu situaciju i pitate se da li ćete moći da ostanete na istom radnom mestu. Moguće je da se vraćate na neke stare probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Budite pametniji od toga. Izbegavajte alkohol.

BIK

Očekuje vas sklapanje važne poslovne saradnje. Možete doći do velikog uspeha sa saradnicima od poverenja. Partner će vas veoma prijatno iznenaditi. Zadovoljni ste trenutnom emotivnom situacijom i ne biste ništa menjali. Manji problemi sa bubrezima.

BLIZANCI

Možete da očekujete povećan obim posla. Takva situacija vam ide u prilog, radujete se većoj zaradi. Moguće je da vam je potrebno neko vreme za razmišljanje o tome šta želite po pitanju emocija. Danas je moguć manji pad imuniteta.

RAK

Koristite slobodno vreme na najbolji mogući način. Današnji dan vam ne donosi mnogo poslovnih obaveza. Očekuje vas veoma uzbudljiv i pozitivan dan! Uživaćete u romantičnim dešavanjima sa voljenom osobom. Povedite računa o očima koje mogu biti osetljive.

LAV

Potrebno je da prihvatite određena ograničenja koja vam se nameću na polju privatnog posla danas. Moguće su manje poteškoće u komunikaciji sa voljenom osobom. Potrudite se da ipak razumete i drugu stranu priče. Dolaze problemi sa probavom.

DEVICA

Potrebno vam je vreme da razmislite o novoj poslovnoj ponudi koju ste dobili. Velika promena vam sledi. Lako možete da ostvarite novo poznanstvo sa osobom iz komšiluka koja vam deluje posebno izazovno i zanimljivo. Manji problemi sa grlom.

VAGA

Potrudite se da pametno organizujete svoje troškove kako ne biste došli do većih gubitaka ili dugovanja. Potrebna vam je emotivna sigurnost. Želite da se svako jutro budite pored iste osobe. Gubitak apetita je moguć, na nervnoj bazi.

ŠKORPIJA

Nemojte da dopustite da zbog loše koncentracije napravite grešku koja bi mogla veoma skupo da vas košta. Zaljubljeni ste i to se na vama vidi. Vaša okolina pozitivno prihvata vezu sa novom osobom. Nizak pritisak vam stvara manje probleme.

STRELAC

Ne podnosite nepravdu i učinićete sve ono što je u vašoj moći da je ispravite, kako niko ne bi bio oštećen. Pre nego što odreagujete na neku partnerovu izjavu, razmislite kuda bi to moglo da vas odvede. Bolovi u nogama i zglobovima.

JARAC

Rasporedite obaveze onako kako vama odgovara. Nemojte da podležete raznim pritiscima i ucenama. Sada se vaša emotivna veza nalazi na raskršću, a od vašeg ponašanja zavisi u kom ćete pravcu krenuti. Moguće su manje promene na koži.

VODOLIJA

Ne mešajte se u konflikte na poslu koji nisu direktno vezani za vas, možete da budete pogrešno protumačeni. Povucite se i biće sve u redu. Sijate pored partnera i to se primećuje. Glavobolja vam može zadavati muku tokom celog dana.

RIBE

Povedite račuma o tome koliko ćete verovati obećanjima koja vam dolaze u vezi posla. Bolje uzmite stvari u svoje ruke. Ozbiljno razmišljate o emotivnim promenama. Ne vidite svoju budućnost pored trenutnog partnera. Mogući su problemi sa nesanicom.

Astrolog: Ruža Ružanović

Pin It

Izvor: Telegraf