Print this page

HOROSKOP ZA 12. AVGUST: Lavovi, zaljubićete se u nekog sa posla! Vage, vi ćete danas moći da birate, dve osobe su zainteresovane za vas!

Horoskop za petak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana.

0 comment

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Otvara vam se mogućnost da nađete honorarni posao ili da ostvarite dodatnu zaradu i poboljšate svoje uslove. Dolazi vam važno poznanstvo sa osobom prema kojoj ćete gajiti veoma duboke i jake emocije. Bolovi u vratnom delu kičme su mogući.

BIK

Ukoliko budete imali više strpljenja, ostvarićete uspeh na poslovnom planu. Poradite na svom pristupu prema saradnicima. U povoljnom ste periodu kada je u pitanju ljubav. Ukoliko ste slobodni, sledi zanimljiv dan i novo poznanstvo. Osećate se sasvim dobro.

BLIZANCI

Ukoliko budete bili dovoljno aktivni na polju prvatnog posla, sledi vam značajno poboljšanje zarade. Moguće je da ozbiljno razmišljate o emotivnim promenama ili prekidu veze u kojoj niste zadovoljni. Problemi su mogući zbog malaksalosti.

RAK

Imate dobre ideje za posao ali ste još uvek daleko od realizacije. Na vama je odgovornost da se bolje postavite i organizujete. Dobro se osećate pored trenutnog partnera. Imate sasvim stabilnu situaciju u okviru porodičnog doma. Problemi sa glavoboljom.

LAV

Moguće je da ćete dobiti ponudu da promenite radno mesto. Potrebno vam je neko vreme da o tome razmislite. Dopada vam se osoba sa kojom imate neku vrstu poslovnog odnosa. Pokušavate da skrenete njenu pažnju na sebe. Prolazna nervoza.

DEVICA

Konačno ste nadomak promene koju ste dugo čekali. Srećni ste jer ste konačno došli do željenog pomaka. Moguće je da ćete se upustiti u konflikt sa voljenom osobom zbog različitih životnih stavova. Pitanje je da li ste jedno za drugo. Problemi zbog manjka volje.

VAGA

Potrebno je da budete prilagodljiviji i popustljiviji prema poslovnom okruženju. Od vas zavisi kakve ćete odnose imati sa ostatkom kolektiva. Što se ljubavi tiče, niste sigurni koju osobu da odaberete. Emotivna dilema bi mogla biti i veoma zanimljiva. Izbegavajte unos alkohola.

ŠKORPIJA

Bićete pozitivno iznenađeni kada budete videli novu uplatu na svom računu. Situacija se popravlja. Potrebna vam je odlučnost. Ako želite da se neke promene dese, morate se prvo potruditi da ih inicirate. Prijala bi vam dijeta.

STRELAC

Dolazi vam prilika da ostvarite veoma uspešnu saradnju sa nekim iz inostranstva. Potrudite se da date svoj maksimum. Volite svog partnera i spremni ste na sve kako biste uspeli da održite vašu ljubav. Menjajte loše navike što pre.

JARAC

Razmislite o promenama kada je u pitanju organizacija vašeg posla i finansija. Potrebna vam je nečija pomoć. Sada je pravo vreme da pokrenete nešto po pitanju emotivnih promena. Zanimljiva dešavanja vam tek slede! Priično ste osetljivi.

VODOLIJA

Čeznete za ozbiljnim promenama u životu. Voleli biste da gradite svoju karijeru u nekoj drugačijoj struci. Moguće je da vam nije baš jednostavno da rešite sve emotivne komplikacije koje imate trenutno. Imunitet vam je prilično oslabljen.

RIBE

Moguće je da niste sasvom zadovoljni trenutnim stanjem na polju posla, ali imate nameru to da promenite. Pokušavate da udovoljite željama svog partnera. Sve ide ka poboljšanju odnosa u braku. Mogući su problemi sa bubrezima, povedite računa o tome.

Astrolog: Ruža Ružanović

Izvor: Telegraf