Print this page

Detaljne prognoze za sve one koji su Ovan u podznaku: Veliki horoskop do kraja 2019. godine

U periodu koji je pred nama, započeti ciklus promjena samo će se nastaviti. Ali mi smo sada spremniji na njih i nije nam problem da suočiti se s nekim saznanjima od kojih smo ranije zazirali. Evo detaljne prognoze za vaš podznak od svibnja/maja do prosinca/decembra 2019. godine!

0 comment

Podznak Ovan

Oduvijek ste bili oni na koje pokazuju prstom kada pričaju o hrabrosti. Kada pričaju o onima od kojih uče. I o onima kojima na nečemu zavide. I svi bi potajno željeli malo vaše hrabrosti, dozu vaše ludosti i vaš životni optimizam. Ne volite previše takve priče, jer samo vi znate koliko je bola nekada bilo potrebno kako biste postigli neki uspjeh. Nije ni danas lako. Ali bitne promjene su pred vama, i ne odstupajte od svojih ciljeva. Naučit će vas ovaj period da se životne okolnosti brzo mijenjaju i da ono u što danas čvrsto vjerujete, već sutra može uzdrmati temelje vašeg života.

Proljeće već pomalo “čisti” energiju koja je zakrčila sve protoke svježeg zraka i osjećat ćete ogromno olakšanje. Tada svakako pripazite na financije, jer mogući su neki iznenadni troškovi, koji će neke planove malo poremetiti. Jedna od najvažnijih lekcija koju će vas naučiti ovaj period je da neke vrijednosti koje ste tako uporno branili možda i nisu bile vrijedne toga. Na drugačiji način ćete promatrati svijet oko vas, ljude s kojima se susrećete i okolnosti u kojima se trenutno nalazite.

Studenti bi trebali tijekom proljeća dobro organizirati svoje obaveze, jer neće biti lako da se sve ono što budete isplanirali lako i ostvari. Previše ćete lako shvaćati svoje obaveze, i nećete postići sve. Usporit ćete, previdjeti neke bitne stvari i izgubiti svijest o tome da je zaista potrebno da pružite svoj maksimum, kako bi vaš trud bio primijećen. Ne “zalijećite” se tada, spremite dobro sve ono što se traži od vas, a na sretnije okolnosti pričekajte do rujna. Ne plašite se neuspjeha i ne odlažite ono što možda i nije toliko teško, već ste sami sebe uvjerili da je nemoguće.

Obiteljska situacija bit će pomalo čudna, napeta, mogući su neki sukobi, pazite tada što i kome govorite. Poslovna situacija se tijekom proljeća popravlja, a oni koji traže posao, u tom periodu bi mogli imati sreće. Očekuje vas i nekoliko kraćih putovanja, kao i česti susreti s ljudima koje ne viđate često. Proljeće konačno donosi noviju energiju, prohodnije puteve i priliku da počnete iznova sve ono što vam se trenutno ne sviđa, a dio je vaše svakodnevnice. Tada će i krenuti neke priče o vama, koje vam neće posebno imponirati, ali ne obazirite se na tuđe komentare, samo vi znate koliko je prethodni period bio težak za vas. A najviše će vas razveseliti to što će se polako gubiti onaj osjećaj vakuma, teških nogu i uzaludnosti svega što činite.

Ljeto 2019. godine pogodovat će svima onima koji će tada željeti promijeniti svoju poslovnu situaciju, a zaposleni će biti mnogo zadovoljniji financijskom situacijom. Ukoliko tada budete planirali kupovati neke tehničke uređaje za svoj dom, sačekajte kolovoz. Pazite što potpisujete u tom periodu, pazite na svoje osobne dokumente, i budite spremni da će neki planovi tada naići na prepreke, i da će se neke stvari morati malo odložiti.

Financijska situacija bit će malo bolja, ali ipak bi bilo dobro da pripazite na to na što trošite novac, jer neke stvari vam neće biti toliko potrebne, koliko ćete vi u tim trenucima misliti da jesu. Studenti će lakše i produktivnije dane osjetiti već od kolovoza. Tada ne budite lijeni i uspavani, već se uhvatite “u koštac” sa svim zaostalim obavezama, i potrudite se da na vrijeme završite sve ono što će biti potrebno učiniti.

Zdravstvena situacija, tijekom ljeta, bit će pomalo teža. Pazite tada na to što jedete, moguće su neke alergijske reakcije na određene namirnice, izbjegavajte puno kofeina, i pripazite na moguću dehidraciju. Svakako ćete tijekom ljeta osjećati manjak energije, stoga priuštite sebi trenutke odmora onda kada osjetite da ste na izmaku snage. Tada će se javljati i određene alergijske reakcije na koži  pa ćete mijenjati kozmetiku koju koristite, dok ne pronađete nešto što neće smetati vašoj koži. Obratite pažnju tijekom rujna na snove, jer će vam nešto poručivati, pratite i vjerujte svojoj intuiciji. A neke velike želje, koje su jednom davno ostale “zamrznute” u vremenu, tijekom ovog mjeseca će se ponovo probuditi.

Jesen 2019. godine bit će možda i najpovoljniji period za vas. Sve će vam ići mnogo lakše, brže i produktivnije. Neke nove prilike pojavit će se, i oni koji se ne budu plašili rizika, mogu donijeti neke velike i dobre odluke. Tada će se i financijska situacija stabilizirati, odnosi s obitelji bit će bolji i generalno dani će vam prolaziti brzo i lijepo. Međutim, brinut ćete se zbog nečega što se nije dogodilo i što se možda neće ni dogoditi. Tada pokušajte ne brinuti oko sitnica, i posvetite vrijeme onima koje volite. Zaljubljeni će provoditi lijepe trenutke s voljenom osobom, a slobodni bi ljubav mogli pronaći preko prijatelja. Međutim, tijekom cijele godine, ljubav vas neće mnogo brinuti, bit ćete usmjereniji na osobni i profesionalni razvoj i željet ćete da ovo bude jedna od vaših najboljih godina upravo za to.

Kraj godine mnogi od vas dočekat će zadovoljniji sobom, svojim uspjesima, i svim onim ostvarenim ciljevima. Netko će tada putovati. Kupovat ćete poklone dragim ljudima, i posvetiti im svoje vrijeme. Ritam ove godine bit će znatno brži nego što ste navikli, ali ćete se lako i brzo naviknuti. Slijedite svoje snove, riskirajte onda kada svaki atom vašeg bića vjeruje u uspjeh i ne tražite izvor problema u drugima.

Izvor: Atma