Print this page

DETALJNE PROGNOZE PO PODZNAKU: VELIKI HOROSKOP DO KRAJA 2019. GODINE ZA SVE ONE KOJI SU LAV U PODZNAKU

Evo detaljne prognoze za vaš podznak od svibnja/maja do prosinca/decembra 2019. godine!

0 comment
Astro -Luna Astro -Luna

Podznak Lav

Prva polovina godine proteći će vam u nekim mislima o onome što je prošlo, a što vi još uvijek odbijate sebi priznati. Mučit će vas sumnje u sve ono što trenutno radite. Većina vas neće biti zadovoljna i željet ćete nešto bitno mijenjati. Budite strpljivi, dobro razmislite i ako zaista mislite da je to potrebno, mijenjajte nešto tek od rujna.

Tijekom proljeća imat ćete dosta poslovnih obaveza pa su mogući sukobi s nekim članom vaše obitelji, jer će smatrati da mu ne posvećujete dovoljno pažnje.

Razmišljat ćete da date otkaz i oprobate se u nečemu drugome. Pokušajte ne brzati s tako velikim odlukama. Možda ćete misliti kako su svi protiv vas i kako vas rijetko tko razumije. Jer nećete moći objasniti što je to što tišti dušu i izaziva tu sjetu u pogledu. Nije toliko loše, mislit će drugi. Ali vi ćete u tim tjednima malo dobroga vidjeti u svojoj sredini. I nije do ljudi, nije ni do okolnosti. Do vas je. I do toga da postajete svjesni da taj lažni osjećaj ušuškanosti više ne prolazi kao istina. Da prikrivanje istine neće učiniti da ono što ne valja nestane.

Proljeće će biti period tijekom kojeg će mnogi od vas osjetiti novi nalet energije da nešto mijenjaju u svom životu. I malo će vas biti dovoljno strpljivo da sačeka početak jeseni i učini prve korake ka tome. Budite hrabri i slijedite svoje snove, ma koliko drugi sumnjali u njih. I neće se ništa preko noći mijenjati, ali vam je ova godina važna za neke prve i najvažnije korake. Snovi su dostižni, bar vi to znate. Ići ćete na neko kraće putovanje i ukoliko tada budete slobodni možete upoznati nekoga zanimljivog. Oni koji imaju nekoga posebnog, tijekom proljeća će uživati u zajedničkim trenucima, kojih ipak neće biti previše, uslijed velikog broja poslovnih obaveza.

Period tijekom ljeta donijet će vam brojne besane noći. Mučit će vas nesanica, učestale migrene, a snovi koje budete u tom periodu sanjali mnoge od vas će “poremetiti”. Jer podsvijest ne spava, i sve ono što preko dana ne želimo prihvatiti kao istinu snovi znaju i često to rade, upakiraju u zanimljive snove koje ne možemo ignorirati. Ljeto će biti izuzetno povoljan period za ljubav. Ne propustite neke posebne prilike da pokažete onima koje volite koliko vam znače. Ne dozvolite sebi da vas strah od toga da budete povrijeđeni spriječi u tome da živite dane za pamćenje. Mnogi od vas će tijekom ovog perioda stati na ludi kamen, netko će započeti zajednički život s voljenom osobom, a netko će očekivati prinovu. Ne zaboravite da život ne čeka, da Nebo šalje darove odabranima i da je jedino ispravno to da maksimalno uživamo u svakom trenutku. I neka vas sreća ne plaši. Bit će je još više. Zaslužili ste je.

Nesanica će vas najviše mučiti zbog nekih problema na poslu i zbog toga što ćete postati svjesni da nećete moći sebi priuštiti odmor onda kada ste to željeli. Potrudite se da u prvih šest mjeseci ove godine maksimalno sebe date poslu, kako bi vam ovaj period tijekom ljeta bio što bezbolniji. Družit ćete se s dragim ljudima i svjedočiti i njihovim velikim promjenama. Radovat ćete se njihovim uspjesima i pametnim odlukama koje su donijeli. Shvatit ćete na njihovom primjeru da nas život ponekad dovede do samog ruba, kako bi provjerio jesmo li dovoljno hrabri da skočimo u nepoznato. Studenti će ljeto posvetiti zabavi, druženju sa prijateljima i ostavit će razmišljanje o svojim obvezama za neke hladnije i manje dinamičnije dane.

Jesen 2019. godine će konačno pokrenuti te promjene koje priželjkujete. Slobodni bi tijekom tog perioda trebali pronaći nekoga posebnog i na najljepši mogući način ispratiti ovu godinu. Studenti će uspjeti sve svoje zaostale obaveze ispuniti u nekom svom predviđenom roku i zadovoljni će ispratiti ovu godinu. Tijekom listopada ostvarit ćete velike uspjehe u poslu, a oni koji se odluče upustiti u nešto novo, tada će imati povoljne okolnosti. Također, obiteljski odnosi bit će sređeniji. Često ćete se okupljati, obilježiti neke bitne datume i stvoriti lijepe uspomene. Ova godina naučit će vas važnosti trenutka, a pomalo ste zaboravili koliko je važno ponekad usporiti i prepustiti se plimi života, vjerujući da će vas uputiti točno tamo gdje trebate biti.

Kraj godine će mnogi od vas provesti u društvu voljene osobe. Osjetit ćete kako se energije konačno smiruju i kako se život polako vraća u ritam koji volite. Bit ćete strastveniji, opušteniji i svoje želje ćete otvoreno pokazivati. Prepustite se svim promjenama koje vam donosi ova godina i živite svaki trenutak.

Izvor: Atma