Print this page

DETALJNE PROGNOZE PO PODZNAKU: VELIKI HOROSKOP DO KRAJA 2019. GODINE ZA SVE ONE KOJI SU BLIZANCI U PODZNAKU

U periodu koji je pred nama, započeti ciklus promjena samo će se nastaviti. Ali mi smo sada spremniji na njih i nije nam problem da suočiti se s nekim saznanjima od kojih smo ranije zazirali. Evo detaljne prognoze za vaš podznak od svibnja/maja do prosinca/decembra 2019. godine!

0 comment
Foto: Pogled.ba Foto: Pogled.ba

Podznak Blizanci

Već neko vrijeme osjećate tjeskobu, sumnje, strahove i svaki novi udah teži je od prethodnog. Kada bi vas netko pitao što konkretno sve to izaziva, ne biste znali dati odgovor na to pitanje. Ali je također činjenica i to da osjećate da se nešto događa i niste najsretniji zbog toga.

Ono što je pozitivno, i što je možda i najsretnije po vas, je to da će vaš ljubavni život biti u prvom planu. Mnogi od vas će stupiti u bračne vode, u ozbiljne veze, započeti zajednički život s voljenom osobom i pamtiti 2019. godinu po divnim trenucima. Međutim, darovi nam ne dolaze onda kada bismo mi željeli, već onda kada smo spremni na njih. I sumnja u iste neće učiniti da oni brže dođu do nas.

Proljeće 2019. godine uzdrmat će malo vaša uvjerenje, i sve ono što olako prihvaćate, i što podrazumijevate, počet će vam polako kliziti kroz prste. Ni prebrzo, ni presporo, dovoljno da zastanete i shvatite da postoji u vašem životu mnogo toga za što se vrijedi boriti, i još više toga na čemu trebate svakoga dana biti zahvalni. Počeli ste podrazumijevati emocije, sretne okolnosti, pomoć drugih ljudi, a malo vremena ste posvetili tome da istim tim ljudima pokažete koliko vam je stalo do njih i koliko se radujete tome što su u vašem životu.

Ljubavna situacija unijet će malo tmurnijih dana u vaše živote. Najviše zbog onog prešućenog. Ne možete krenuti dalje, ne možete graditi neke nove dane, dok se ne suočite s onim što već dugo stoji na jeziku neizgovoreno i samo čeka pravi trenutak da pokrenete taj uragan. A emocije su jake, brze i remete normalni protok zraka kada udahnete i sakrijete nešto što vam već neko vrijeme smeta. Istine su potrebne. Samo tako možete nastaviti dalje. I samo tako možete pokrenuti sve promjene koje su pred vama.

Financijska situacija će se popravljati i bit ćete zadovoljni smjerom u kojem će se taj aspekt vašeg života kretati. Smetat će vam oni koji razmišljaju drugačije od vas, i smetat će vam to što vaši pokušaji da im objasnite kako griješe neće biti uspješni. Ne gubite ni vrijeme ni energiju na to. A svoje planove, želje i snove sačuvajte za one posebne.

Ljeto obećava velike promjene. Osjećat ćete ih tijekom cijele godine, ali je ljeto period kada će one najveće morati eskalirati u nešto više. Tada možete imati sukob s obitelji, smetaju vam njihova uvjerenja, smetat će vam to što se ne mijenjaju svi istovremeno i na isti način. Smetat će vam to što ćete osjećati da vas nitko ne razumije. Zidovi će vas gušiti pa će mnogi tada mijenjati nešto u svom domu, a bit će i onih koji će se upravo u tom periodu preseliti. Energije će biti jake i bit će ih nemoguće ignorirati. Pripazite tada da se ne povrijedite nekim oštrim predmetom, jer nećete biti strpljivi i povrede su moguće uslijed žurbe i nepažljivosti.

Tijekom srpnja posvetit ćete se svojim prijateljima, njihovim problemima i nećete previše razmišljati o onome što vama izjeda dušu. Međutim, tijekom kolovoza bit će teško nastaviti izbjegavati suočavanje s ranom u grudima. Koliko god daleko otišli, sebe u sebi nosimo. Dišemo svoje pobjede i poraze. Dišemo svoje emocije. I jedino sebi štetimo odbijanjem da se suočimo s onim što nas boli. Tada će se na dnevni red ponovo vratiti sve ono što je već trebalo biti rješeno i suočit ćete se sa svim onim što je stvorilo određeni vakuum u vašim danima. Jer vrijeme je prošlo, ali vaše srce ostalo je zaleđeno u tom jednom trenutku. Slobodni će tada imati priliku da upoznaju nekoga posebnog. A ova godina mnogima od vas donosi velike ljubavi. Prihvaćajte pozive prijatelja, izađite i dopustite životu da vas iznenadi.

Jesen 2019. godine mnogima će proteći brzo, dani će biti ispunjeni ljubavlju i lijepim trenucima. Mnogi od vas tada će bitno mijenjati svoj život, donositi neke velike odluke, i bit će vam pomalo nerealno koliko se život može promijeniti za kratko vrijeme.

Tijekom listopada zdravstvena situacija će biti malo problematična, možete imati neku upalu, a pripazite i na moguće probleme s reproduktivnim organima. Također, možete imati neku alergijsku reakciju na određeni lijek pa ne uzimajte ništa bez prethodne konzultacije s liječnikom. Studeni će biti naklonjen onima koji žive ljubav. Budite jedni od njih. Postanite svjesni toga koliko je lijepih stvari koje vas okružuju i ne dozvolite sebi da podrazumijevate nešto što toliko uljepšava vaš život. Bit ćete spremni na sukobe s drugima, ali nisu vam neophodni. Kraj godine mnogi od vas provest će s osobom koju vole i bit će sretni zbog svih prilika i lekcija kroz koje su prošli tijekom ove godine.

Izvor: Atma