Print this page

DETALJNE PROGNOZE PO PODZNAKU: VELIKI HOROSKOP DO KRAJA 2019. GODINE ZA SVE ONE KOJI SU BIK U PODZNAKU

U periodu koji je pred nama, započeti ciklus promjena samo će se nastaviti. Ali mi smo sada spremniji na njih i nije nam problem da suočiti se s nekim saznanjima od kojih smo ranije zazirali. Evo detaljne prognoze za vaš podznak od svibnja/maja do prosinca/decembra 2019. godine!

0 comment

Podznak Bik

Pruža vam se prilika da promijenite sve ono s čim niste zadovoljni. Ali ne opuštajte se previše, jer promjene nisu lake, jednostavne i često nisu onakve kakve smo mislili da želimo. Bit će potrebno da se suočite s nekim istinama i spoznajama, koje neće ostaviti male tragove na duši. I bit će potrebno dozvoliti koži da diše svaki trag promjena, kako biste mogli prihvatiti sve ono što će mijenjati vašu bit.

Proljeće će malo uzdrmati sigurne temelje vašeg svijeta. Jer mnogo je toga što je potrebno mijenjati, provjeriti i ispitati. A izbjegavali ste to uspješno tijekom prethodnog perioda. Vama će ova godina donijeti možda i najviše izazova i novih prilika. Svaki mjesec će nešto mijenjati. I svakog mjeseca ćete imati prilike da napredujete. Bitno je samo da ne izgubiti svoj prirodni ritam promjena, jer život će imati običaj da vas ponekad iznenadi nekim događajima, koje nećete moći uspješno ignorirati. Neće se sve promjene dogoditi brzo, ali i najmanji koraci unaprijed u vama će izazvati oluje i nesanice. Statični ste. Ne volite to. Ali najčešće ste takvi. Život vam ne dozvoljava da se previše uljuljkate u vašu sigurnu zonu, i izvlačit će na površinu sve ono što je vrijedno promjena. Netko će tijekom proljeća drastično promijeniti svoj fizički izgled, netko će napraviti tu tetovažu za koju mu je uvijek nedostajalo ono malo hrabrosti, a svako će ponaosob prolaziti kroz osobne zemljotrese, kako bi konačno mogli krenuti dalje.

Studenti će tijekom proljeća imati malih poteškoća s ispitima pa se ne bi trebali previše opuštati. Očekuje vas neko kraće putovanje i iskoristite ga da povratite svoju energiju. Slobodni neće tijekom proljeća osjetiti neke značajnije promjene. Dok će oni koji pored sebe imaju nekog posebnog, tada imati određene nesuglasice s voljenom osobom. Već neko vrijeme niste sigurni je li odnos u kojem ste ono što zaista i želite pa će neki od vas odlučiti tijekom svibnja staviti točku na odnos u kojem više nije sretan.

 

Ljeto 2019. godine slobodnima će donijeti lijepe emotivne trenutke. Ljubav dolazi u vaše živote, a na vama je hoćete li dozvoliti sebi malo ludosti i hoćete li željeti srušiti sve zidove kojima ste se zaštitili od bola. Ljubav vas pronalazi. Možda će osoba koja osvoji vaše srce biti malo udaljena od vas, ali vam to neće predstavljati veliki problem. Tijekom cijele godine imat ćete neke potajne strahove, koje neće uzrokovati ništa što se zaista događa u vašem životu. Ne dozvolite sebi da previše brinete i ne povlačite se u sebe, onda kada imate puno i prilika i razloga da se okružite voljenim ljudima. 

Tijekom srpnja možete imati problema u obitelji. Nekome će se vaši izbori tada činiti ludi i pogrešni, netko neće razumjeti vaše promjene, a netko će željeti promijeniti mjesto stanovanja. Međutim, tada nećete imati puno sretnih okolnosti, kako biste svoje želje odmah i ostvarili. Malo ćete se povući u sebe, nećete se često kretati i razmišljat ćete o prošlosti, nesvjesni da je potrebno i jedino moguće, promijeniti isključivo trenutak u kojem jeste. Poslovna situacija tada će zahtijevati od vas da budete maksimalno posvećeni onome što radite, i nećete uspjeti izbjeći neke obaveze.

Tijekom jeseni najviše ćete biti posvećeni svom ljubavnom životu. Bit ćete privlačni suprotnom polu i nekako ćete poput magneta privlačiti sve ono što poželite. U tom periodu pazite na ono što poželite, jer neke vam se želje, kada se ispune, mogu i ne svidjeti. Ljubav će tada biti luda, strastvena, bučna. Pokretat će sve ono uspavano, mijenjat će sve ono što nije savršeno i tek tada ćete prihvatiti da se promjene događaju. Čak i kada im se opirete, one su zarile dio sebe u vaš otpor. A zidovi se lako ruše, kada se pojavi prva pukotina.

Obratite pažnju tada na to što će vam drugi pričati, a vezano je za vašu emotivnu situaciju. Neke istine možda nisu toliko istinite. A neke laži možda nisu sasvim netočne. Također, tijekom studenog ne obećavajte olako, jer ćete morati neke planove mijenjati. Ne planirajte ništa tada unaprijed, i idite korak po korak.

Jesen neće biti posebno naklonjena vašem zdravlju pa će vas pratiti neke učestale migrene, bolovi u ramenima i koljenima. Ne trošite previše krajem godine, i ne kupujte na “slijepo”. Znam da će vam to biti malo teže, ali budite strpljivi kada je kupovina nečeg većeg u pitanju. Kraj godine mnogi će dočekati sretniji, ostvareniji i zaljubljeniji nego što su sada.

Izvor: Atma