09.03. na nebu će zasijati Super Mesec – Crv: Pravo je vreme da savladate strahove!

Za manje od nedelju dana videćemo puni Super Mesec u Devici. Ovo je dobro vreme za prevladavanje vaših strahova. Takođe, povoljno je vreme da priznate vlastite slabosti i oprostite sebi. To će vam pomoći da duhovno i moralno napredujete. Uklanjanje krivice i samosažaljenja dovešće do sretnijeg i zadovoljnijeg života.

Za manje od nedelju dana videćemo puni Super Mesec u Devici. Ovo je dobro vreme za prevladavanje vaših strahova. Takođe, povoljno je vreme da priznate vlastite slabosti i oprostite sebi. To će vam pomoći da duhovno i moralno napredujete. Uklanjanje krivice i samosažaljenja dovešće do sretnijeg i zadovoljnijeg života.

Verojatno znate nekoliko Devica u svom životu. Aspekti koji ih čine takvim kakvi jesu, mogu ponekad izludeti ljude i ovaj puni mesec u Devici je upravo takav. Neki će napredovati i uživati ​​u ovoj energiji, a drugi će trčati što brže mogu iz sene odgovornosti, organizacije i komunikacije.

Sve je u percepciji, a ako ste spremni prepustiti se stvarima, navikama i reakcijama koje vas usporavaju, mogao bi vas čekati neverovatan period.

Ovaj puni Mesec će ujedno biti i prvi od tri Super Mjeseca u 2020. godini, a druga dva pojaviće se u aprilu i maju, navodi Atma.

Prvi pun Mesec u martu naziva se Mesec Crv. U ovo doba godine, zemlja počinje omekšavati tako da se mogu pojaviti gliste i crvi, pozivajući ptice na gozbu – pravi znak proleća. Koreni počinju krčiti svoj put kroz tlo, a Zemlja doživljava novo rođenje dok se budi iz zimskog sna.

Značenje ovog punog Super Meseca u Devici je prilično moćno.

 

Ovaj puni Mesec osvetleće vam put i može vam pomoći da otkrijete neke nove istine ili spoznaje. Posebnu pažnju treba obratiti na svoje zdravlje i pozabaviti se bilo kakvim uočljivim simptomima ili ponavljajućim obrascima u kojima se nalazimo.

Iako ovaj Pun Mesec može osvetleti put i izneti stvari na površinu, možda ćemo morati imati na umu da ne smemo brzati sa zaključcima i donositi nagle odluke. Moramo verovati svojoj intuiciji i instinktima, ali isto tako ne dopustiti da nas naše emocije preuzmu.

S retrogradnim Merkurom u vazdušnom znaku Vodočije, mogli bismo biti radikalni. Bolje je biti miran i hladne glave i dopuštati da se stvari odvijaju onako kako bi trebalo. Zapamtite, energija Device jaka je na ovaj puni Mjesec, a strpljenje je vrlina.

Što vaš horoskopski znak može očekivati ​​od ovog neverovatnog punog Mjeseca?

OVAN

Počinjete novi ciklus divlje energije i snage. Fokus je na građenju snažne i održive budućnosti.

Kao rezultat toga, ozbiljno dovodite u pitanje ono što je važno – i koga je važno zadržati u svom životu.

BIK

Posljednjih nekoliko godina usavršavali ste se, a sada ste spremni sebe nazvati vođom. Razmislite duboko o tome kuda vas vodi karijera.

Stvaranje ostvarivih ciljeva podići će vas na lestvici uspeha. Ispitivanje načina na koji vaša profesija utiče na vaš identitet, privatni život i bogatstvo biće veliki deo ovog procesa.

BLIZANCI

Vaša je budućnost ispunjena putovanjima i učenjem.

S ovim Mesecom proširujete svoje horizonte uma, što bi moglo ukazivati ​​na još više učenja, putovanja i druženja s ljudima različitih pogleda na svet.

 

RAK

Čeka vas novo putovanje u karijeri i javnom životu. Novac je trn u vašem partnerskom odnosu, a ako je vaš savez ušao u olujne vode, moraćete da se zapitate: “Za koju se ljubav valja boriti?”.

Ako je to slučaj, od velike je važnosti rešiti se dugova, zbrke oko novca koju vaš partner donosi, kako bi održali životno i zdravo partnerstvo.

LAV

Ovoga Meseca pojačava se vaš glamur. Vaša karijera ovog meseca postaje dobrodošao podsticaj – zajedno s vašim primanjima!

Velikodušna Venera celi mjesec okupira vašu zonu karijere i preplavljuje vas s gomilom profesionalnih mogućnosti.

DEVICA

Spremate se sa napravite neke važne inovacije u sledećih nekoliko godina. Ovaj sjajni Mesec je povoljan podsticaj koji ste tražili!

Vreme je da ponovno uspostavite prioritet – mentalno i fizičko zdravlje.

VAGA

Poznati ste po tome što ste zabavni i koketni, ali sada se osećate puno ozbiljnije! Način na koji se odlučujete za izražavanje ljubavi menja se.

Ali može li se vaš partner promeniti s vama ili barem prihvatiti vašu metamorfozu?

ŠKORPIJA

Razmišljate o tome kako postaviti bolje granice i stvoriti više privatnosti i sigurnosti. Ovog Meseca, osetićete ozbiljan stres kod kuće i u porodici.

Srećom, imaćete čvrstu i stabilnu vezu sa svojim partnerom koji će vam pomoći da uspostavite ravnotežu.

 

STRELAC

Mesec u Devici donosi novi početak u vašem ljubavnom životu i kreativnim poduhvatima! Komunikacija vam može ovog Meseca donositi nemir, posebno u vašem profesionalnom životu.

Neugodne informacije na poslu mogu se pojaviti u tom vremenu, vršeći pritisak na vas da donesete odluku o svom poslu. Ne činite to – primirite se.

JARAC

Suočavate se sa svojim strahovima u vezi s novcem, odgovornošću i sigurnošću. Ovog Meseca imate oružje moći.

Sve što uložite u sebe materijalizuje se s lakoćom. Konkretno, čvrsto ste usmereni na povećanje bogatstva i ulaganja u udobnost svog doma.

VODOLIJA

Preuzimate više odgovornosti, zalažete se za svoje standarde i granice i postajete šef kakav biste trebali biti. Mart pruža prekretnicu za vaš identitet.

Razmišljanje o tome ko ste na svetu ponekad može izazivati haotične i zbunjujuće osećaje, ali moći ćete podršku naći u porodici.

RIBE

Ovo je snažan trenutak za delovanje kroz vaše osjećaje i otpuštanje sumnje u sebe. Zbrka zamračuje vašu intuiciju kad Merkur konačno počne ići direktno.

Tajne čuvane u vašoj vezi mogu biti otkrivene, otkrivajući krhkost vaše veze. Iskrena, otvorena rasprava je neizbežna.