PODOJILA SAM GLADNU BEBU NAJBOLJE DRUGARICE: Kad sam joj rekla POLUDELA je i za 5 minuta me IZBRISALA iz svog života!

Neimenovana majka dvoje dece ispričala je na društvenoj mreži da je njena prijateljica rodila bebu dve nedelje nakon nje i da je jedan dan ona čuvala. Kaže da je prijateljici to bilo prvo dete i mučila se pa se ona ponudila da joj pričuva bebu nekoliko sati kako bi ova malo predahnula i odmorila se.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

- Dovela ga je i naša deca su bila zajedno. Njen sin ima zaista lošu probavu i ne može da jede regularnu formulu već samo majčino mleko ili posebnu formulu. Ona ga ne doji pa mu daje taj posebni pripravak. Pitala sam je je li donela sve što je potrebno, što je ona potvrdila i nakon toga je otišla - prisetila se ova majka.

 

Prvih nekoliko sati sve je bilo u najboljem redu. Ubrzo je njena beba postala gladna pa ju je dojila, a tada je glad osetio sin njene prijateljice, koju poznaje desetak godina, ali u torbi s njegovim stvarima, flašice sa hranom nije bilo. Majka je zaboravila da je donese.

Pokušala je da pozove prijateljicu, ali je poziv bio preusmeravan na glasovnu poruku. Poslala joj je SMS. Videla je da je prijateljica pročitala poruku, ali joj nije odgovorila.

Uhvatila je panika jer nije mogla da ostavi decu i ode u prodavnicu po dečiju hranu. Pitala je komšije i prijatelje, ali niko nije mogao da joj pomogne.

- Mi živimo na farmi, a najbliži komšija udaljen je kilometar i po od nas. Zvala sam supruga, ali on nije zbog toga mogao da ode s posla. Njena beba je do tog trenutka već jako plakala i vrištala toliko da sam strahovala da će se povrediti ili razboleti. Nisam imala izbora, uzela sam je i počela da je dojim - ispričala je.

 

Njena prijateljica se vratila nakon tri i po sata

- Pokušala sam da ostanem mirna, ali sam joj rekla da ne može tako da ostavi svoje dete nekome i ne javlja se na telefon niti odgovara na poruku jer se radilo o hitnom stanju, posebno što ona nije donela ni jednu flašicu hrane za svoje dete. Ispričala sam koliko joj se sin uznemirio i da sam bila toliko zabrinuta za njega da sam ga podojila. Poludela je zbog toga, izgovorila mi neke grozne stvari i otišla - nastavila je ova majka.

- Blokirala me na društvenim mrežama i pričala prijateljima grozne stvari o meni, to mi je rekao jedan od njih - dodala je.

U komentarima su neki su pisali kako bi prijateljica trebalo da bude zahvalna što joj je nahranila dete, drugi da, ako joj se dojenje gadi, treba da poseti psihijatra. Mnogi su se složili da je normalno nahraniti gladno dete.

Jedna majka je u komentarima priznala da i ona svoju bebu hrani formulom, ali da ne bi zamerila prijateljici ako bi dojila njeno dete kada bi ona zaboravila da mu ponese hranu, već bi joj bilo drago zbog toga.

Izvor: kurir.rs / The Sun