Nekoliko sekundi po rođenju beba prepoznala tatin glas i uputila mu najslađi osmeh

Mesecima se obraćao "stomaku", a beba ga je zaista čula

foto: Instagram/flavio.vilela foto: Instagram/flavio.vilela

Flavio Dantas se toliko radovao rođenju ćerke da je gotovo svakodnevno pričao sa njom još dok je bila u stomaku. Nije ni mogao da pretpostavi da će tek rođena Antonela prepoznati njegov glas i odgovoriti mu najtoplijim osmehom.

Njegova supruga Tarsila Batista kaže da je Flavio gotovo svaki dan pričao sa njenim stomakom, odnosno govorio lepe reči njihovoj nerođenoj ćerkici.

 

- Uvek bi joj govorio da je jako voli. Dobro jutro, lepotice, ljubavi, uvek ću biti tu za tebe, i slično. Ona bi se svaki put pomerila kada bi joj se obratio. - ispričala je.

Kada se Tarsila porodila 11. avgusta u Rio de Žaneiru, Flavio je jedva čekao da se obrati ćerki.

Ponovio je iste reči koje joj je govorio dok je još bila u stomaku i nije mogao da veruje. Čim je čula njegov glas, malena Antonela se odmah nasmejala.

- Dali su mi je u naručje, ona je zaspala, a čim joj se Flavio obratio, odmah je otvorila oči i nasmejala se.

Novopečeni tata nije mogao da zaustavi suze.

- Tada sam shvatio šta je prava ljubav. To je bio najiskreniji osmeh na svetu. U tom trenutku sam zaboravio na sve ružno ikada. Moja princeza se rodila na Dan očeva. - napisao je Flavio na Fejsbuku.

Antonelina reakcija je zapanjila ne samo prisutne u porođajnoj sali, već i internet zajednicu, pa je tako dobila hiljade i hiljade lajkova.

Izvor: Telegraf